FULLServices Network
Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop

De gratis online film gids.

HAK SE WUI (2005) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 2005

Hak se wui

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 812

Hak se wui

HD
Hak se wui gratis
4/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 6773 stemmen
Engels · 2005 ( HK ) · AL · Drama, Thriller, Crimnal · 100 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Hak se wui"?

Hak se wui online kijken - De tijd is gekomen, als om de twee jaar voor de oudere leden van de oudste triade van Hong Kong? Wo Shing Society? om een nieuwe leider te kiezen. Felle rivaliteit ontstaan tussen de twee kandidaten om het ambt te nemen. Lok is de favoriet om te winnen, maar zijn rivaal, Big D stopt bij niets om dat te veranderen, waaronder die tegen jaar traditie en het beïnvloeden van de stemming met geld en brutaliteit. Een machtsstrijd die dreigt uit de triade in twee. Zal de Wo Shing Society handhaven van de balans tussen hun traditionele methoden van broederschap en de zakelijke wereld van de eenentwintigste eeuw? U kunt Hak se wui kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Engels. Gezien op HBO, première in de bioscoop in 2005. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Hak se wui (2005)

Cast: Simon Yam, Tony Ka Fai Leung, Louis Koo, Nick Cheung, Ka Tung Lam, Siu-Fai Cheung, Suet Lam, Tian-Lin Wang, Bing-Man Tam, Maggie Siu, David Chiang, Yong You, Chung Wang, Siu-Pang Chan, Biu Law Che en Chi Ping Cheung.

FILM REVIEW online

Erg goed, in geslaagd om een goed verhaal te vertellen en houdt het publiek op zijn stoel.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Johnnie To.

AL Alle Leeftijden kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Drama, Thriller, Crimnal

2005

100 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

Hong Kong Hong Kong

Ads
SCREENWRITER Hak se wui

Tin-Shing Yip en Nai-Hoi Yau.

FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

Siu-keung Cheng.

ORIGINAL MOTION PICTURE SOUNDTRACK Hak se wui

Muziek gecomponeerd door Tayu Lo.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door One Hundred Years of Film Company, China Star Entertainment en Milky Way Image Company.

PRODUCTIEMAATSCHAPPIJ Hak se wui

Geproduceerd door Catherine Chan, Kok Leung Kuk, Johnnie To, Tiffany Chen, Elos Gallo, Dennis Law en Maylie Ho.

FILMDISTRIBUTEURS in Nederlands

Commerciële distributie door Future Film, China Star Entertainment, Hopscotch Productions, Tartan, Celluloid Dreams, Argentina Video Home, Avalon Productions, China Film Group, Palisades Tartan, China Star Worldwide Distribution, Eng Wah Cinema, e-m-s the DVD-Company, 791 Cine, Califórnia Home Vídeo, ARP Sélection, Optimum Releasing en Atlantic Film.

FILM KIJKEN Hak se wui

Hak se wui on lineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Hak se wui heeft een geschatte lengte van 100 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in Nederlands of in Engels in HBO op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Hak se wui (2005)
Ads

Samengevat, de compleet film Hak se wui met originele screenplay in Engels, geproduceerd in Hong Kong, en gepresenteerd in theaters in 2005, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Johnnie To. Het heeft een gemiddelde score van vier sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 6773 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

SECUELS, REMAKES, PREQUELS EN SOORTGELIJKE FILMS
Hak se wui yi wo wai kwai2006EngelsHak se wui yi wo wai kwai
Hak kuen2006EngelsHak kuen
Yat kor ho ba ba - Hak Pa Pa2008ThaiYat kor ho ba ba - Hak Pa Pa
Hak yae2006JapanseHak yae
Wong gok hak yau2004EngelsWong gok hak yau
Hak se wui: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!