Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop
FULLTV Nederlandse Films

De gratis online film gids.

HAIGANG (1972) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

FULLTV Films, een catalogus van films gratis online, van details over de nieuwe films. Als u Internet op TV is deze service voor u. Kiezen wat te kopen / huren en krijgen de voordelen van de DVD-speler gekocht in zak aanbieding!.

Film 1972

Haigang

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 5.003

Haigang

HD
Haigang gratis
4/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 10 stemmen
Chinees · 1972 ( CN ) · AL · Musical · 119 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Haigang"?

Haigang online kijken - Bewerking van een in de westerse wereld minder bekende, maar razend populaire Peking Opera, ontwikkeld tijdens de Culturele Revolutie onder leiding van Jiang Qing. U kunt Haigang kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Chinees. Gezien op FOX, première in de bioscoop in 1972. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Haigang (1972)

Cast: Li Lifang en Zhao Wenkui.

FILM REVIEW online

Erg goed, in geslaagd om een goed verhaal te vertellen en houdt het publiek op zijn stoel.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Jin Xie en Tieli Xie.

AL Alle Leeftijden kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Musical

1972

119 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

China China

Ads
FILM KIJKEN Haigang

Haigang streaming onlineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Haigang heeft een geschatte lengte van 119 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in het Nederlands of in Chinees in FOX op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Haigang (1972)
Ads

Samengevat, de compleet film Haigang met originele screenplay in Chinees, geproduceerd in China, en gepresenteerd in theaters in 1972, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Jin Xie en Tieli Xie. Het heeft een gemiddelde score van vier sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 10 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

Haigang: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!