FULLServices Network
Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop

De gratis online film gids.

GYPO (2005) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 2005

Gypo

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 804

Gypo

HD
Gypo gratis
3/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 379 stemmen
Engels · 2005 ( GB ) · AL · Drama, Familie · 98 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Gypo"?

Gypo online kijken - Verteld vanuit drie verschillende invalshoeken en op dezelfde onthullende die overeenkomen met de vooruitzichten van elk van de protagonisten, de film toont het verval van een normaal arbeidersgezin wanneer onaangekondigd emoties worden geactiveerd binnen het en rond het. Als jonge Tsjechische vluchteling Tasha wordt geïntroduceerd in het leven van de Britse House houdt van Helen, een verbinding is gemaakt, en onverwacht passie ontstaat. Terwijl Helen houdt uw fanatieke man en tienerdochter, Tasha en haar moeder wachten om hun Britse paspoorten te krijgen. U kunt Gypo kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Engels. Gezien op HBO, première in de bioscoop in 2005. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Gypo (2005)

Cast: Pauline McLynn, Chloe Sirene, Paul McGann, Rula Lenska, Tamzin Dunstone, Barry Latchford, Freddie Connor, Tom Stuart, Olegar Fedoro, Sean Wilton, Angelica O'Reilly, Rebecca Clow, Majid Iqbal, Ashley McGuire, Josef Altin en Claire Angus.

FILM REVIEW online

Goed, doet het werk van onderhoudend. Het verhaal is interessant.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Jan Dunn.

AL Alle Leeftijden kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Drama, Familie

2005

98 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

UK UK

Ads
SCREENWRITER Gypo

Jan Dunn.

FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

Jacob Kusk.

ORIGINAL MOTION PICTURE SOUNDTRACK Gypo

Muziek gecomponeerd door Labrador.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door VMI, Medb Films, Molinare Studio, Distant Eye Films, British Broadcasting Corporation (BBC) en Spotty Dog Films.

PRODUCTIEMAATSCHAPPIJ Gypo

Geproduceerd door Tamara Syer, Steve Milne, Mark Foligno, Elaine Wickham, Jan Dunn, Barry Bassett, James Thomas en James O'Donnell.

FILMDISTRIBUTEURS in Nederlands

Commerciële distributie door Lionsgate, Pathé, Swipe Films en Wolfe Releasing.

FILM KIJKEN Gypo

Gypo on lineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Gypo heeft een geschatte lengte van 98 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in Nederlands of in Engels in HBO op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Gypo (2005)
Ads

Samengevat, de compleet film Gypo met originele screenplay in Engels, geproduceerd in UK, en gepresenteerd in theaters in 2005, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Jan Dunn. Het heeft een gemiddelde score van drie sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 379 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

Gypo: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!