Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop
FULLTV Nederlandse Films

De gratis online film gids.

GRAMMES (2016) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 2016

Grammes

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 5.007

Grammes

HD
Grammes gratis
3/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 170 stemmen
Grieks · 2016 ( GR ) · AL · Drama · 88 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Grammes"?

Grammes online kijken - Het Griekenland van nu. Zeven verschillende verhalen over zeven personen die hun grenzen al hebben bereikt en uiteindelijk uit elkaar vallen. Ondanks hun schijnbaar vanzelfsprekende verbondenheid zijn ze tegelijkertijd verbonden door een gemeenschappelijke wanhopige actie: het laatste telefoontje naar het psychologische steuncentrum genaamd 'levenslijn'. Het is hun laatste hoop. Aangezien niemand hen echt kan helpen, zelfs dan, blijven ze allemaal een ander deel van de hedendaagse Griekse tragedie. Geschreven door Horme Pictures. U kunt Grammes kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Grieks. Gezien op FOX, première in de bioscoop in 2016. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Grammes (2016)

Cast: Themis Panou, Tasos Nousias, Anna Kalaitzidou, Thodoros Katsafados, Kostas Berikopoulos, Thanassis Chalkias, Vasilis Georgosopoulos, Leonidas Kakouris, Thekla Gaiti, Adrian Frieling, Kostas Dalianis en Nikos Pantelidis.

FILM REVIEW online

Goed, doet het werk van onderhoudend. Het verhaal is interessant.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Vasilis Mazomenos.

AL Alle Leeftijden kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Drama

2016

88 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

Griekenland Griekenland

Ads
SCREENWRITER Grammes

Vasilis Mazomenos.

FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

Giorgos Papandrikopoulos.

ORIGINAL MOTION PICTURE SOUNDTRACK Grammes

Muziek gecomponeerd door Alexander Christaras.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door Hellenic Radio & Television (ERT), Greek Film Center en Horme pictures.

PRODUCTIEMAATSCHAPPIJ Grammes

Geproduceerd door Lampros Georgopoulos, Nancy Kokolaki en Vasilis Mazomenos.

FILM KIJKEN Grammes

Grammes streaming onlineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Grammes heeft een geschatte lengte van 88 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in het Nederlands of in Grieks in FOX op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Grammes (2016)
Ads

Samengevat, de compleet film Grammes met originele screenplay in Grieks, geproduceerd in Griekenland, en gepresenteerd in theaters in 2016, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Vasilis Mazomenos. Het heeft een gemiddelde score van drie sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 170 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

Grammes: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!