Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop
FULLTV Nederlandse Films

De gratis online film gids.

GODZINA ZA GODZIN? (1974) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

FULLTV Films, een catalogus van films gratis online, van details over de nieuwe films. Als u Internet op TV is deze service voor u. Kiezen wat te kopen / huren en krijgen de voordelen van de DVD-speler gekocht in zak aanbieding!.

Film 1974

Godzina za godzin?

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 5.005

Godzina za godzina

HD
Godzina za godzin? gratis
3/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 9 stemmen
Pools · 1974 ( PL ) · AL · Drama · 84 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Godzina za godzin?"?

Godzina za godzin? online kijken - Film 1974. U kunt Godzina za godzin? kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Pools. Gezien op FOX, première in de bioscoop in 1974. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Godzina za godzin? (1974)

Cast: Aleksander Iwaniec, Zygmunt Malawski, Barbara Brylska, Joanna Jedryka, Irena Karel, Anna Seniuk, Tadeusz Borowski, Jan Nowicki, Bogusz Bilewski, Piotr Fronczewski, Andrzej Krasicki, Stanislaw Michalski, Igor Przegrodzki, Andrzej Wojaczek en Boleslaw Abart.

FILM REVIEW online

Goed, doet het werk van onderhoudend. Het verhaal is interessant.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Roman Zaluski.

AL Alle Leeftijden kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Drama

1974

84 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

Polen Polen

Ads
SCREENWRITER Godzina za godzin?

Roman Zaluski, Bohdan Ziólkowski en Andrzej Twerdochlib.

ORIGINAL MOTION PICTURE SOUNDTRACK Godzina za godzin?

Muziek gecomponeerd door Maciej Malecki.

FILM KIJKEN Godzina za godzin?

Godzina za godzin? streaming onlineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Godzina za godzina heeft een geschatte lengte van 84 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in het Nederlands of in Pools in FOX op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Godzina za godzin? (1974)
Ads

Samengevat, de compleet film Godzina za godzin? met originele screenplay in Pools, geproduceerd in Polen, en gepresenteerd in theaters in 1974, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Roman Zaluski. Het heeft een gemiddelde score van drie sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 9 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

Godzina za godzina: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!