Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop
FULLTV Nederlandse Films

De gratis online film gids.

GLEASON (2016) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 2016

Gleason

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 5.011

Gleason

HD
Gleason gratis
4/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 2251 stemmen
Engels · 2016 ( US ) · +16 · Documentaire · 110 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Gleason"?

Gleason online kijken - Op de leeftijd van 34 jaar werd Steve Gleason gediagnosticeerd met ALS, een dodelijke spierziekte die één voor één alle spiergroepen aantast. Wanneer een verlamming van de ademhalings- of slikspieren optreedt is het fataal. Artsen gaven de voormalige succesvolle NFL speler en held uit New Orleans nog twee tot vijf jaar te leven. Aldus koos Steve ervoor een video-dagboek te maken samen met zijn pasgeboren zoon en zijn vrouw, om anderen te helpen met zijn ziekte. U kunt Gleason kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Engels. Gezien op Amazon Prime, première in de bioscoop in 2016. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Gleason (2016)

Cast: Steve Gleason, Mike Gleason, Scott Fujita, Mike McKenzie, Michel Varisco-Gleason, Paul Varisco Jr., Vinnie Varisco, Ryan Gootee, Paul Varisco Sr., Brendan Weber, Kyle Gleason, Gail Gleason, Jill Varisco, Kevin Dedmon en Rivers Gleason.

FILM REVIEW online

Erg goed, in geslaagd om een goed verhaal te vertellen en houdt het publiek op zijn stoel.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Clay Tweel.

+16 Alleen kinderen ouder dan 16 jaar kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Documentaire

2016

110 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

US US

Ads
SCREENWRITER Gleason

Clay Tweel.

FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

Ty Minton-Small en David Lee.

ORIGINAL MOTION PICTURE SOUNDTRACK Gleason

Muziek gecomponeerd door Dan Romer en Saul Simon MacWilliams.

PRODUCTIEMAATSCHAPPIJ Gleason

Geproduceerd door Kimi Culp, Seth Gordon, Kevin Lake, Tom Lavia, Shannon E. Riggs, Justin Bergeron, Scott Fujita, Tenny Priebe, Justin Benitez en Thomas McEachin.

FILM KIJKEN Gleason

Gleason streaming onlineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Gleason heeft een geschatte lengte van 110 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in het Nederlands of in Engels in Kabel-TV op het internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Gleason (2016)
Ads

Samengevat, de compleet film Gleason met originele screenplay in Engels, geproduceerd in US, en gepresenteerd in theaters in 2016, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Clay Tweel. Het heeft een gemiddelde score van vier sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 2251 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

SECUELS, REMAKES, PREQUELS EN SOORTGELIJKE FILMS
Gleason2002EngelsGleason
The Jackie Gleason Show1952EngelsThe Jackie Gleason Show
Gleason: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!