Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop
FULLTV Nederlandse Films

De gratis online film gids.

GIRL'S FRIENDS 14 SAI KAMLANG MAW (2002) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

FULLTV Films, een catalogus van films gratis online, van details over de nieuwe films. Als u Internet op TV is deze service voor u. Kiezen wat te kopen / huren en krijgen de voordelen van de DVD-speler gekocht in zak aanbieding!.

Film 2002

Girl's Friends 14 Sai Kamlang Maw

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 5.005

Girl's Friends 14 Sai Kamlang Maw

HD
Girl's Friends 14 Sai Kamlang Maw gratis
4/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 8 stemmen
Thai · 2002 ( TH ) · AL · Drama · 100 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Girl's Friends 14 Sai Kamlang Maw"?

Girl's Friends 14 Sai Kamlang Maw online kijken - Vier tienermeisjes - Bee, Tum, Nui en Tim - zijn al heel lang vriendinnen en hebben gezworen elkaar voor altijd trouw te blijven. Hun relatie is net zo kleurrijk en levendig als zijzelf, en ze hebben het gevoel dat niets hen uit elkaar kan drijven. Dit blijkt niet zo blijvend te zijn als Tum op een dag een tienerjongen ontmoet, Daeng genaamd. Terwijl Tum's puppyliefde zich ontwikkelt tot iets serieuzers en zij en Daeng meer en meer tijd met elkaar doorbrengen, neemt de relatie met haar drie vriendinnen tegelijkertijd een wending. Ze nemen het haar kwalijk en hebben het gevoel dat ze hen verwaarloost. Ondertussen wordt Tim, ondanks de crisis in het gezin, de enige onder hen die inziet dat er iets moet gebeuren om iedereen weer op het rechte pad te krijgen. Alleen liefde, toewijding en vergeving zouden samen de oplossing voor hen kunnen zijn. U kunt Girl's Friends 14 Sai Kamlang Maw kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Thai. Gezien op FOX, première in de bioscoop in 2002. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Girl's Friends 14 Sai Kamlang Maw (2002)

Cast: Chalotorn Borriraji, Chutima Every, Natthawara Hongsuwan, Parichart Keawkumpol, Phaibunkiat Khiaogao, Jiranun Kitprasarn en Sarunyu Wongkrachang.

FILM REVIEW online

Erg goed, in geslaagd om een goed verhaal te vertellen en houdt het publiek op zijn stoel.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Mongkolchai Chaiwisut.

AL Alle Leeftijden kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Drama

2002

100 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

Thailand Thailand

Ads
FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door Bluedome Pictures.

FILM KIJKEN Girl's Friends 14 Sai Kamlang Maw

Girl's Friends 14 Sai Kamlang Maw streaming onlineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Girl's Friends 14 Sai Kamlang Maw heeft een geschatte lengte van 100 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in het Nederlands of in Thai in FOX op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Girl's Friends 14 Sai Kamlang Maw (2002)
Ads

Samengevat, de compleet film Girl's Friends 14 Sai Kamlang Maw met originele screenplay in Thai, geproduceerd in Thailand, en gepresenteerd in theaters in 2002, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Mongkolchai Chaiwisut. Het heeft een gemiddelde score van vier sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 8 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

SECUELS, REMAKES, PREQUELS EN SOORTGELIJKE FILMS
Friends: New Girl in Town2012EngelsFriends: New Girl in Town
Devchonka, s kotoroy ya druzhil1961RussischDevchonka, s kotoroy ya druzhil
5 Friends2015Engels5 Friends
A Girl Like Grace2015EngelsA Girl Like Grace
A Girl Like Her2015EngelsA Girl Like Her
Girl's Friends 14 Sai Kamlang Maw: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!