Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop
FULLTV Nederlandse Films

De gratis online film gids.

GAUTAS ISKVIETIMAS 3 (2016) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

FULLTV Films, een catalogus van films gratis online, van details over de nieuwe films. Als u Internet op TV is deze service voor u. Kiezen wat te kopen / huren en krijgen de voordelen van de DVD-speler gekocht in zak aanbieding!.

Film 2016

Gautas iskvietimas 3

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 5.003

Gautas iskvietimas 3

HD
Gautas iskvietimas 3 gratis
3/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 679 stemmen
Engels · 2016 ( LT ) · AL · Komedie · 89 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Gautas iskvietimas 3"?

Gautas iskvietimas 3 online kijken - De lokale 7e politieteams trekken als een magneet problemen en de moeilijkste uitdagingen aan en komen in delicate situaties terecht, die zullen verschijnen in een nog leuker en indrukwekkender vervolg van de enige politiekomedie in Litouwen. U kunt Gautas iskvietimas 3 kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Engels. Gezien op FOX, première in de bioscoop in 2016. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Gautas iskvietimas 3 (2016)

Cast: Paulius Ambrazevicius, Timuras Augucevicius, Ramunas Cicenas, Ieva Delininkaityte, Vaidotas Grincevicius, Mantas Katleris, Gabriele Malinauskaite, Leonardas Pobedonoscevas, Marius Pocevicius, Marius Repsys, Donatas Simukauskas en Ineta Stasiulyte.

FILM REVIEW online

Goed, doet het werk van onderhoudend. Het verhaal is interessant.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Tadas Vidmantas.

AL Alle Leeftijden kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Komedie

2016

89 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

Litouwen Litouwen

Ads
SCREENWRITER Gautas iskvietimas 3

Tadas Vidmantas en Laurynas Kaminskas.

PRODUCTIEMAATSCHAPPIJ Gautas iskvietimas 3

Geproduceerd door Rokas Vabalas, Ieva Cerniauskaite en Deividas Misiulis.

FILM KIJKEN Gautas iskvietimas 3

Gautas iskvietimas 3 streaming onlineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Gautas iskvietimas 3 heeft een geschatte lengte van 89 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in het Nederlands of in Engels in FOX op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Gautas iskvietimas 3 (2016)
Ads

Samengevat, de compleet film Gautas iskvietimas 3 met originele screenplay in Engels, geproduceerd in Litouwen, en gepresenteerd in theaters in 2016, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Tadas Vidmantas. Het heeft een gemiddelde score van drie sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 679 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

SECUELS, REMAKES, PREQUELS EN SOORTGELIJKE FILMS
Gautas i?kvietimas2016LitouwsGautas Iskvietimas
Gautas iskvietimas 3: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!