FULLServices Network
Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop

De gratis online film gids.

GARGANDI SNILLD (2005) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 2005

Gargandi snilld

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 800

Gargandi snilld

HD
Gargandi snilld gratis
4/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 373 stemmen
IJslands · 2005 ( IS-DK-NL ) · AL · Documentaire · 87 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Gargandi snilld"?

Gargandi snilld online kijken - IJsland, 275.000 en een onverklaarbare internationale muzikale cast. Is het omdat de nachten zijn er zo lang dat het enige wat gedaan kan worden om ze te overwinnen is het drinken, zal het zijn omdat de muziek de kou of omdat het moet zijn zal schrikken. Het feit is dat er gekomen Björk, Sigur Rós en Múm, laat staan vreemden die een levendige scene die varieert van klassiek tot jazz, folk, garage of inheemse geluiden te behouden. Met de achtergrond van een adembenemend mooi en ijzige land, de herziening van een IJsland die van muziek houdt boven alles. U kunt Gargandi snilld kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in IJslands. Gezien op HBO, première in de bioscoop in 2005. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Gargandi snilld (2005)

Cast: Hilmar Örn Hilmarsson, Barði Jóhannsson, Walter Durkacz, Úlfur Eldjárn, Hörður Bragason, Arnar Geir Ómarsson, Sighvatur Ómar Kristinsson, Damon Albarn, Jóhann Jóhannsson, Dagur Kári, Örvar Þóreyjarson Smárason en Kristín Anna Valtýsdóttir.

FILM REVIEW online

Erg goed, in geslaagd om een goed verhaal te vertellen en houdt het publiek op zijn stoel.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Ari Alexander Ergis Magnússon.

AL Alle Leeftijden kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Documentaire

2005

87 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

IJsland IJsland, Denemarken Denemarken, Nederland Nederland

Ads
SCREENWRITER Gargandi snilld

Ari Alexander Ergis Magnússon.

FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

Bergsteinn Björgúlfsson en Lance Bangs.

ORIGINAL MOTION PICTURE SOUNDTRACK Gargandi snilld

Muziek gecomponeerd door Þór Eldon.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door A-Film Distribution, Ergis Filmproduction, Zik Zak Kvikmyndir, Palomar Pictures (II) en Angel Films.

PRODUCTIEMAATSCHAPPIJ Gargandi snilld

Geproduceerd door Hlín Jóhannesdóttir, San Fu Maltha, Poul Erik Lindeborg, Ármann Gudmundsson, Sigurjon Sighvatsson, Eva Maria Funch, Jóhanna Gudrún Gunnarsdóttir, Skuli Fr. Malmquist, Ari Alexander Ergis Magnússon, Thor Sigurjonsson en Mogens Glad.

FILMDISTRIBUTEURS in Nederlands

Commerciële distributie door Angel Films, Soda Pictures, Milan Records en Katapult Film Sales.

FILM KIJKEN Gargandi snilld

Gargandi snilld on lineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Gargandi snilld heeft een geschatte lengte van 87 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in Nederlands of in IJslands in HBO op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Gargandi snilld (2005)
Ads

Samengevat, de compleet film Gargandi snilld met originele screenplay in IJslands, geproduceerd in IJsland, Denemarken en Nederland, en gepresenteerd in theaters in 2005, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Ari Alexander Ergis Magnússon. Het heeft een gemiddelde score van vier sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 373 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

Gargandi snilld: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!