Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop
FULLTV Nederlandse Films

De gratis online film gids.

GAKI ROCK (2014) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 2014

Gaki Rock

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 5.023

Gaki Rock

HD
Gaki Rock gratis
4/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 10 stemmen
Japanse · 2014 ( JP ) · AL · Drama, Romantische · 95 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Gaki Rock"?

Gaki Rock online kijken - Het verhaal van de film draait om de in Asakusa geboren en getogen Gen, die helpt in de stripclub van zijn familie. Samen met zijn vrienden Makoto, Jimmy en Mattsun vechten de vier, en helpen ze ook mee om op Gen's familie te passen. Op een nacht krijgt Gen van zijn vader de opdracht om een vrouw op te pikken aan het treinstation. Daar vindt hij de mooie Chocho (vlinder), en hij wordt op slag verliefd op haar. Hij ontdekt echter dat zij de nummer 1 stripgirl van Osaka is, en Gen wordt excentriek wanneer hij ontdekt dat zij in het 'England Theater' zal gaan wonen, de stripclub die zijn vader runt. U kunt Gaki Rock kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Japanse. Gezien op FOX, première in de bioscoop in 2014. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Gaki Rock (2014)

Cast: Taikô Katôno, Yôsuke Kawamura, Ryôji Nakamura, Aimi Satsukawa, Yoshinori Okada, Riki Takeuchi, Hihio Iwanaga en Gôki Maeda.

FILM REVIEW online

Erg goed, in geslaagd om een goed verhaal te vertellen en houdt het publiek op zijn stoel.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Yûji Nakamae.

AL Alle Leeftijden kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Drama, Romantische

2014

95 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

Japan Japan

Ads
SCREENWRITER Gaki Rock

Daiju Yanauchi en Kouki Yamamoto.

FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

Hideki Fujita.

PRODUCTIEMAATSCHAPPIJ Gaki Rock

Geproduceerd door Hiroyuki Saeki en Masato Kôno.

FILM KIJKEN Gaki Rock

Gaki Rock streaming onlineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Gaki Rock heeft een geschatte lengte van 95 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in het Nederlands of in Japanse in FOX op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Gaki Rock (2014)
Ads

Samengevat, de compleet film Gaki Rock met originele screenplay in Japanse, geproduceerd in Japan, en gepresenteerd in theaters in 2014, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Yûji Nakamae. Het heeft een gemiddelde score van vier sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 10 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

SECUELS, REMAKES, PREQUELS EN SOORTGELIJKE FILMS
Almost Ready: The Story of Punk Rock in New Orleans2015EngelsAlmost Ready: The Story of Punk Rock in New Orleans
Chasing Eagle Rock2015EngelsChasing Eagle Rock
CLN/SBR/PNX True Stories of Chaos, Redemption, Hope and Punk Rock2015EngelsCLN/SBR/PNX True Stories of Chaos, Redemption, Hope and Punk Rock
Death on a Rock2015EngelsDeath on a Rock
Ed Rock2015EngelsEd Rock
Gaki Rock: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!