Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop
FULLTV Nederlandse Films

De gratis online film gids.

FRIVOLINAS (1926) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 1926

Frivolinas

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 5.007

Frivolinas

HD
Frivolinas gratis
3/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 15 stemmen
Spaans · 1926 ( ES ) · AL · Komedie, Musical · 80 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Frivolinas"?

Frivolinas online kijken - Don Casto is een weduwnaar die het grootste deel van zijn avonden doorbrengt in nachtclubs terwijl, achter zijn rug en tot zijn grote ergernis, Ramon zijn dochter Paquita het hof maakt. Een van de vaudeville acts die Don Casto in het bijzonder bewondert is Ramper de Clown. Wanneer de clown echter zijn make-up verwijdert wordt hij Ramon. Het jonge paar probeert nu de vader te verleiden hun verloving te accepteren. U kunt Frivolinas kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Spaans. Gezien op FOX, première in de bioscoop in 1926. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Frivolinas (1926)

Cast: José López Alonso, Juan Belmonte, María Caballé, Miguel Ligero, Felisa López, Blanca Pozas, Ramper, Rosita Rodrigo, Olvido Rodríguez, Eva Stachino, Luisa Wieden en Ramón Álvarez Escudero.

FILM REVIEW online

Goed, doet het werk van onderhoudend. Het verhaal is interessant.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Arturo Carballo.

AL Alle Leeftijden kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Komedie, Musical

1926

80 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

Spanje Spanje

Ads
FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

Ramón de Baños.

ORIGINAL MOTION PICTURE SOUNDTRACK Frivolinas

Muziek gecomponeerd door Juan Vert, Reveriano Soutullo en José Padilla.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door Ediciones Seleccionadas Arturo Carballo.

FILM KIJKEN Frivolinas

Frivolinas streaming onlineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Frivolinas heeft een geschatte lengte van 80 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in het Nederlands of in Spaans in FOX op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Frivolinas (1926)
Ads

Samengevat, de compleet film Frivolinas met originele screenplay in Spaans, geproduceerd in Spanje, en gepresenteerd in theaters in 1926, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Arturo Carballo. Het heeft een gemiddelde score van drie sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 15 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

Frivolinas: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!