Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop
FULLTV Nederlandse Films

De gratis online film gids.

FIÈVRES (2014) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 2014

Fièvres

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 5.003

Fièvres

HD
Fièvres gratis
3/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 94 stemmen
Frans · 2014 ( FR-MA ) · AL · Drama, Familie · 90 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Fièvres"?

Fièvres online kijken - Benjamin is in oorlog: met het leven, met volwassenen, met zichzelf. Vanaf zijn vroegste jeugd wordt de 13-jarige van het ene verzorgingstehuis naar het andere gerangeerd. Wanneer zijn moeder naar de gevangenis moet, wordt hij naar zijn vader gestuurd, die hij nooit heeft gekend. De man blijkt een gemis, een magazijnier die het leven heeft opgegeven, een man van midden 40 die nog bij zijn Marokkaanse ouders in een hoogbouwflat in de banlieue woont. Benjamins turbulentie en geweld blijken al snel te veel voor zijn nieuwe familie. U kunt Fièvres kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Frans. Gezien op FOX, première in de bioscoop in 2014. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Fièvres (2014)

Cast: Farida Amrouche, Mohamed Aroussi, Alain Azerot, Slimane Dazi, Emilia Derou-Bernal, Emilia Dérou-Bernal, Pascal Elso, Tony Harrisson, Didier Michon, Adrien Saint-Joré, Atika Taoualit en Lounès Tazairt.

FILM REVIEW online

Goed, doet het werk van onderhoudend. Het verhaal is interessant.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Hicham Ayouch.

AL Alle Leeftijden kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Drama, Familie

2014

90 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

Frankrijk Frankrijk, Marokko Marokko

Ads
SCREENWRITER Fièvres

Aicha Yacoubi, Hicham Ayouch en Hafed Benotman.

FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

Boubkar Benzabat.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door Invest Image, Cinémage 8, Les Pépites du Cinéma, Centre National du Cinéma et de l'Image Animée, Fonds Images de la Diversité, Agence Nationale pour la Cohésion Sociale et l'Egalité des Chances (ACSE), Président Production, Commune Image Média, La Région .

PRODUCTIEMAATSCHAPPIJ Fièvres

Geproduceerd door Pierre-Emmanuel Le Goff, Hicham Ayouch en Natacha Delmon Casanova.

FILMDISTRIBUTEURS Nederlands

Commerciële distributie door La Vingt-Cinquième Heure en ArtMattan Productions.

FILM KIJKEN Fièvres

Fièvres streaming onlineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Fièvres heeft een geschatte lengte van 90 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in het Nederlands of in Frans in FOX op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Fièvres (2014)
Ads

Samengevat, de compleet film Fièvres met originele screenplay in Frans, geproduceerd in Frankrijk en Marokko, en gepresenteerd in theaters in 2014, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Hicham Ayouch. Het heeft een gemiddelde score van drie sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 94 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

Fièvres: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!