FULLServices Network
Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop

De gratis online film gids.

FELON (2008) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 2008

Felon

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 1.338

Felon

HD
Felon gratis
4/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 62336 stemmen
Engels · 2008 ( US ) · +16 · Drama, Crimnal · 104 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Felon"?

Felon online kijken - Een charmant familie man met een veelbelovende toekomst, Wade Porter plotseling verliest alles wanneer hij doodt per ongeluk een inbreker die in zijn huis brak. Gearresteerd voor doodslag, is Wade veroordeeld tot drie jaar doorbrengen in een maximaal beveiligde gevangenis waar de regels van de samenleving niet gelden. Gedwongen om een cel met een beruchte moordenaar te delen en het lijden van de brute mishandeling georkestreerd door de sadistische hoofd gevangenis bewakers, Wade beseft al snel dat zijn leven op het spel staat en dat als hij wil overleven moet de gevangene geworden hard. Want wat je niet doodt, maakt je sterker. En in staat gevangenis, alleen de sterksten overleven. U kunt Felon kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Engels. Gezien op HBO, première in de bioscoop in 2008. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Felon (2008)

Cast: Stephen Dorff, Marisol Nichols, Vincent Miller, Anne Archer, Larnell Stovall, Val Kilmer, Sam Shepard, Johnny Lewis, Harold Perrineau, Shawn Prince, Chris Browning, Nick Chinlund, Greg Serano, Jake Walker, Nate Parker en Mike Seal.

FILM REVIEW online

Erg goed, in geslaagd om een goed verhaal te vertellen en houdt het publiek op zijn stoel.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Ric Roman Waugh.

+16 Alleen kinderen ouder dan 16 jaar kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Drama, Crimnal

2008

104 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

US US

Ads
SCREENWRITER Felon

Ric Roman Waugh.

FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

Dana Gonzales.

ORIGINAL MOTION PICTURE SOUNDTRACK Felon

Muziek gecomponeerd door Gerhard Daum.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door Stage 6 Films, Pantry Films en Tooley Productions.

PRODUCTIEMAATSCHAPPIJ Felon

Geproduceerd door Tucker Tooley, Stephen Dorff, David Peters, Richard Caruso, Christopher Wilhem, Ryan Breen, Dan Keston en Vincent Newman.

FILMDISTRIBUTEURS in Nederlands

Commerciële distributie door Sony Pictures Home Entertainment, Sony Pictures, Sony Pictures Releasing, Sony Pictures Worldwide Acquisitions (SPWA), Stage 6 Films en LK-TEL.

FILM KIJKEN Felon

Felon on lineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Felon heeft een geschatte lengte van 104 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in Nederlands of in Engels in HBO op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Felon (2008)
Ads

Samengevat, de compleet film Felon met originele screenplay in Engels, geproduceerd in US, en gepresenteerd in theaters in 2008, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Ric Roman Waugh. Het heeft een gemiddelde score van vier sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 62336 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

SECUELS, REMAKES, PREQUELS EN SOORTGELIJKE FILMS
First Time Felon1997EngelsFirst Time Felon
Felon: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.