Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop
FULLTV Nederlandse Films

De gratis online film gids.

? (1956) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 1956

?

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 5.003

,

HD
? gratis
4/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 36 stemmen
Chinees · 1956 ( CN ) · AL · Drama · 111 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "?"?

? online kijken - Deze film, gebaseerd op de beroemde gelijknamige roman van de bekende auteur Ba Jin, volgt het verval van een grote, rijke familie in het begin van de twintigste eeuw. Het verhaal concentreert zich op drie broers en hoe zij reageren op de verwachting dat zij elk zullen trouwen met vrouwen die hun grootvader voor hen heeft uitgekozen. De verlokkingen van het familiegeld aan de ene kant en het moderne individualisme aan de andere kant spelen verschillend uit bij de jonge mannen. Critici beschouwen deze film als een aanklacht tegen het feodale gedachtegoed. U kunt ? kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Chinees. Gezien op FOX, première in de bioscoop in 1956. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS ? (1956)

Cast: Heling Wei, Rui Jiang, Zhi Cheng, Yun Dai, Ji Ma, Fei Zhang, Ruifang Zhang, Jinglin Xuan, Xuepeng Fan, Danfeng Wang, Yibing Xie, Huizhen Fu, Tao Han, Hua Yang en Fan Di.

FILM REVIEW online

Erg goed, in geslaagd om een goed verhaal te vertellen en houdt het publiek op zijn stoel.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Xihe Chen en Ming Ye.

AL Alle Leeftijden kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Drama

1956

111 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

China China

Ads
SCREENWRITER ?

Xihe Chen en Jin Ba.

FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

Qi Xu.

ORIGINAL MOTION PICTURE SOUNDTRACK ?

Muziek gecomponeerd door Zhun Huang.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door Ningxia Film Group en Shanghai Film Studios.

FILMDISTRIBUTEURS Nederlands

Commerciële distributie door China Film Group Film Distribution and Exhibition.

FILM KIJKEN ?

? streaming onlineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film , heeft een geschatte lengte van 111 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in het Nederlands of in Chinees in FOX op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

? (1956)
Ads

Samengevat, de compleet film ? met originele screenplay in Chinees, geproduceerd in China, en gepresenteerd in theaters in 1956, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Xihe Chen en Ming Ye. Het heeft een gemiddelde score van vier sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 36 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

,: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!