Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop
FULLTV Nederlandse Films

De gratis online film gids.

ESTRELLA QUIERO SER (2014) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 2014

Estrella quiero ser

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 16.694

Estrella quiero ser

HD
Estrella quiero ser gratis
3/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 40 stemmen
Spaans · 2014 ( CO ) · AL · Drama · 100 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Estrella quiero ser"?

Estrella quiero ser online kijken - Lorena door te bepalen om te draaien zijn leven en ontsnappen uit een decadente omgeving, zal vinden in het optreden van een pad dat zal u helpen ontdekken van je talenten en vaardigheden.? Op 20 s, Lorena heeft alles om te slagen: het is mooi, interessant, charismatisch en vooral intelligent. Het stopt de omgeving waarin u woont, uw familie, liefde die hem weegt als een last, en lust, dat zijn aanwezigheid veroorzaakt. Wees een extra in een telenovela kan je weg naar buiten, maar de artistieke medium is identiek aan zijn buurt armoede: dezelfde afgunst, hetzelfde verlangen enturbiándolo alle, verwarrende de liefde, verandering tegen. Vrouwenhaat en vrouwelijke exploitatie verandering alleen mannelijke. Voor angst om alleen, Lorena's moeder is bereid om alles te accepteren. Ze, nee. De bestemming wordt gewijzigd. Gewoon aandringen en aandringen op deel uit te maken van een wereld van vandaag verwerpt de sterren. De te betalen prijs is zichzelf. Alsof ze staat erop. Onschuld is verloren met misbruik, maar met intelligentie. De brutaliteit, afgunst, wrok dat hun verlangens leiden tot het misbruik geleden door zijn inzet niet je lichaam, maar je ziel te maken. Laat uw huid om de andere te kijken, die van een fantasie figuur die zijn eigen roman bedenkt en woont koste wat kost. Hoe kan de noodzaak om te overleven en de wens om iemand om een vrouw te veranderen? Lorena slecht zijn, maar klampt zich vast aan het toeval over om uw toekomstige keuze te maken: op zoek naar een ster te zijn .. U kunt Estrella quiero ser kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Spaans. Gezien op HBO, première in de bioscoop in 2014. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Estrella quiero ser (2014)

Cast: Brisa Botero, Diana Caicedo, Julian Caicedo, Tatiana De los Rios, Giorgio Difeo, Lucero Gómez, Luz Stella Luengas, Jim Muñoz, Lincoln Palomeque, Zulma Rey, Emerson Rodríguez en Waldo Urrego.

FILM REVIEW online

Goed, doet het werk van onderhoudend. Het verhaal is interessant.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Gustavo Nieto Roa.

AL Alle Leeftijden kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Drama

2014

100 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

Colombia Colombia

Ads
SCREENWRITER Estrella quiero ser

Idania Velasquez Luna, Veronia Angeles Franco, Gustavo Nieto Roa en Katalina Boham.

FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

Gustavo Nieto Roa en Daniel Pineda.

ORIGINAL MOTION PICTURE SOUNDTRACK Estrella quiero ser

Muziek gecomponeerd door Sergio Arias.

PRODUCTIEMAATSCHAPPIJ Estrella quiero ser

Geproduceerd door Gustavo Nieto Roa.

FILM KIJKEN Estrella quiero ser

Estrella quiero ser streaming onlineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Estrella quiero ser heeft een geschatte lengte van 100 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in het Nederlands of in Spaans in HBO op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Estrella quiero ser (2014)
Ads

Samengevat, de compleet film Estrella quiero ser met originele screenplay in Spaans, geproduceerd in Colombia, en gepresenteerd in theaters in 2014, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Gustavo Nieto Roa. Het heeft een gemiddelde score van drie sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 40 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

SECUELS, REMAKES, PREQUELS EN SOORTGELIJKE FILMS
Ice-Capades1941EngelsIce-Capades
No quiero ser recuerdo2014SpaansNo quiero ser recuerdo
Quiero Ser2014SpaansQuiero Ser
Quiero ser libre2014SpaansQuiero ser libre
Quiero ser fiel2014SpaansQuiero ser fiel
Estrella quiero ser: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!