Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop
FULLTV Nederlandse Films

De gratis online film gids.

EN DU ELSKER (2014) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 2014

En du elsker

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 623

En du elsker

HD
En du elsker gratis
3/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 401 stemmen
Zweedse · 2014 ( DK-SE ) · AL · Drama · 95 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "En du elsker"?

En du elsker online kijken - Thomas Jacob, een wereldberoemde zanger, woont in Los Angeles. Na vele jaren van afwezigheid, keerde hij terug naar Denemarken om een nieuw album op te nemen en een ontmoeting met de dochter die hij zelf distantieerde. Ze stelt Noa, haar 11 jaar. Hoewel het niet om het kind, Thomas keuze bekend, maar om te zorgen dat er geen overgebleven. Geleidelijk, belanden ze verbinden door middel van muziek, en Thomas maak dan een beslissing die zijn leven voorgoed zal veranderen. U kunt En du elsker kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Zweedse. Gezien op HBO, première in de bioscoop in 2014. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS En du elsker (2014)

Cast: Mikael Persbrandt, Trine Dyrholm, Eve Best, Lourdes Faberes, Peter Frödin, Thomas Hwan, Asger Gottlieb, Alfa Liv Ottesen, Anders Wallin, Jonas Krag, Henrik Liebgott, Jacob Gurevitsch, Ac, Christian Douglas, Mads Hyhne en Maggie Björklund.

FILM REVIEW online

Goed, doet het werk van onderhoudend. Het verhaal is interessant.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Pernille Fischer Christensen.

AL Alle Leeftijden kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Drama

2014

95 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

Denemarken Denemarken, Zweden Zweden

Ads
SCREENWRITER En du elsker

Kim Fupz Aakeson en Pernille Fischer Christensen.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door European Film Bonds, Zentropa Productions, Film i Väst en Zentropa Entertainments.

PRODUCTIEMAATSCHAPPIJ En du elsker

Geproduceerd door Vinca Wiedemann, Marianne Christensen, Jessica Ask, Elin Lennartsson, Bo Damgaard, Karen Bentzon, Senia Dremstrup, Charlotte Pedersen, Madeleine Ekman en Sidsel Hybschmann.

FILMDISTRIBUTEURS Nederlands

Commerciële distributie door Sophie Dulac Distribution, Cameo, Madman Entertainment, Golem Distribución en September Film.

FILM KIJKEN En du elsker

En du elsker streaming onlineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film En du elsker heeft een geschatte lengte van 95 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in het Nederlands of in Zweedse in HBO op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

En du elsker (2014)
Ads

Samengevat, de compleet film En du elsker met originele screenplay in Zweedse, geproduceerd in Denemarken en Zweden, en gepresenteerd in theaters in 2014, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Pernille Fischer Christensen. Het heeft een gemiddelde score van drie sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 401 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

SECUELS, REMAKES, PREQUELS EN SOORTGELIJKE FILMS
Elsker dig for evigt2002DeensElsker dig for evigt
En du elsker: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!