FULLServices Network
Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop

De gratis online film gids.

EMPIRE FALLS (2005) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 2005

Empire Falls

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 800

Empire Falls

HD
Empire Falls gratis
4/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 4166 stemmen
Engels · 2005 ( US ) · AL · Drama, Romantische · 197 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Empire Falls"?

Empire Falls online kijken - TV miniserie vertelt het verhaal van Empire Falls, een rottende New England stad en haar inwoners, van wie het leven is diep getekend door de rivier de Knox en haar oude en inactieve molens, door sociale verschillen en de oude spoken uit het verleden. Mijl Roby is een man die heeft gehad om de veelbelovende mogelijkheden vergeten voor de jeugd om hun ouderlijke verantwoordelijkheden na te komen, in het bijzonder om de zorg voor zijn chagrijnige vader en beïnvloedbare dochter Tick. Empire Falls won twee Golden Globes. Plus ik had tien Emmy Award nominaties en won de award voor beste acteur voor Paul Newman. Het is geïnspireerd door een roman die de Pulitzer Prize won. U kunt Empire Falls kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Engels. Gezien op HBO, première in de bioscoop in 2005. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Empire Falls (2005)

Cast: Ed Harris, Philip Seymour Hoffman, Helen Hunt, Paul Newman, Robin Wright, Aidan Quinn, Joanne Woodward, Dennis Farina, William Fichtner, Estelle Parsons, Theresa Russell, Kate Burton, Jeffrey DeMunn, Trevor Morgan, Danielle Panabaker en Lou Taylor Pucci.

FILM REVIEW online

Erg goed, in geslaagd om een goed verhaal te vertellen en houdt het publiek op zijn stoel.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Fred Schepisi.

AL Alle Leeftijden kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Drama, Romantische

2005

197 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

US US

Ads
SCREENWRITER Empire Falls

Richard Russo.

FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

Ian Baker.

ORIGINAL MOTION PICTURE SOUNDTRACK Empire Falls

Muziek gecomponeerd door Paul Grabowsky.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door Stone Village Pictures, Aspetuck Productions, Falls Films Inc., Marc Platt Productions en HBO Films.

PRODUCTIEMAATSCHAPPIJ Empire Falls

Geproduceerd door William Teitler, Paul Newman, Scott Steindorff, Fred Schepisi en Marc Platt.

FILMDISTRIBUTEURS in Nederlands

Commerciële distributie door Warner Bros., Argentina Video Home, Warner Bros. Entertainment Finland Oy, Home Box Office (HBO), Mainostelevisio (MTV3), Home Box Office Home Video (HBO) en WoWow.

FILM KIJKEN Empire Falls

Empire Falls on lineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Empire Falls heeft een geschatte lengte van 197 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in Nederlands of in Engels in HBO op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Empire Falls (2005)
Ads

Samengevat, de compleet film Empire Falls met originele screenplay in Engels, geproduceerd in US, en gepresenteerd in theaters in 2005, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Fred Schepisi. Het heeft een gemiddelde score van vier sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 4166 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

SECUELS, REMAKES, PREQUELS EN SOORTGELIJKE FILMS
As Night Falls2015EngelsAs Night Falls
Celluloid Wizards in the Video Wasteland: The Saga of Empire Pictures2015EngelsCelluloid Wizards in the Video Wasteland: The Saga of Empire Pictures
Reign Falls2015EngelsReign Falls
The Kickboxer: Empire of the Dead2015EngelsThe Kickboxer: Empire of the Dead
To Topple an Empire2015EngelsTo Topple an Empire
Empire Falls: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!