Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop
FULLTV Nederlandse Films

De gratis online film gids.

ELAAN (1971) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 1971

Elaan

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 5.003

Elaan

HD
Elaan gratis
3/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 48 stemmen
Hindi · 1971 ( IN ) · AL · Actie, Drama, Musical · 142 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Elaan"?

Elaan online kijken - Naresh Kumar Saxena woont bij zijn moeder, die weduwe is, en zijn zus Seema. Hij werkt als freelance fotograaf en journalist. Op een dag ontmoet hij Mala Mehta en haar vader, die redacteur van een krant is. Meneer Mehta huurt Naresh in en geeft hem de opdracht naar een afgelegen eiland te gaan om daar illegale activiteiten te onderzoeken en aan de kaak te stellen. Naresh gaat erheen in gezelschap van zijn vriend Shyam. Helaas wordt Naresh door de bewakers van het eiland opgepakt en samen met twee anderen, een wetenschapper en Ram Singh, een gangster, in een cel opgesloten. De wetenschapper vertrouwt Naresh toe dat hij een atoomring heeft uitgevonden die, als hij in iemands mond wordt gestoken, die persoon onzichtbaar maakt, en vervolgens overlijdt. Naresh steekt de ring in zijn mond, trekt zijn kleren uit, wordt onzichtbaar en ontsnapt. U kunt Elaan kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Hindi. Gezien op FOX, première in de bioscoop in 1971. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Elaan (1971)

Cast: Vinod Mehra, Rekha, Vinod Khanna, Helen, Madan Puri, Brahm Bhardwaj, M.B. Shetty, Sanjana, Sabina, Dulari, Rajendra Nath, Jankidas, Mohammed Ali, Rashid Khan en Chandramohan.

FILM REVIEW online

Goed, doet het werk van onderhoudend. Het verhaal is interessant.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door K. Ramanlal.

AL Alle Leeftijden kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Actie, Drama, Musical

1971

142 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

Indië Indië

Ads
SCREENWRITER Elaan

Vrajendra Gaur en Umesh.

FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

K. Ramanlal.

ORIGINAL MOTION PICTURE SOUNDTRACK Elaan

Muziek gecomponeerd door Jaikishan Dayabhai Panchal en Shankarsingh Raghuwanshi.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door United Producers.

PRODUCTIEMAATSCHAPPIJ Elaan

Geproduceerd door Parvesh C. Mehra en F.C. Mehra.

FILMDISTRIBUTEURS Nederlands

Commerciële distributie door Eagle Films.

FILM KIJKEN Elaan

Elaan streaming onlineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Elaan heeft een geschatte lengte van 142 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in het Nederlands of in Hindi in FOX op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Elaan (1971)
Ads

Samengevat, de compleet film Elaan met originele screenplay in Hindi, geproduceerd in Indië, en gepresenteerd in theaters in 1971, had een stellaire groep acteurs onder leiding van K. Ramanlal. Het heeft een gemiddelde score van drie sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 48 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

SECUELS, REMAKES, PREQUELS EN SOORTGELIJKE FILMS
Elaan2005HindiElaan
Elaan: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!