FULLServices Network
Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop

De gratis online film gids.

EL MAL DEL SAUCE (2010) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 2010

El mal del sauce

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 500

El mal del sauce

HD
El mal del sauce gratis
0/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 0 stemmen
Spaans · 2010 ( AR ) · AL · Drama · 95 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "El mal del sauce"?

El mal del sauce online kijken - De donkerste gedachten kunnen in gevangenschap het hoofd van een man over te steken. Franco net wakker op een eenzaam eiland van Delta, verbijsterd, niet wetend wat te doen is. Zoals terug bij bewustzijn en de zintuigen langzaam terug te komen op, begrijpen dat is de plaats waar je hun ontvoerders hebben ontworpen. Maar zijn luciditeit rendementen gepaard gaan met angst: zijn zoon Luciano is er met hem. Hun relatie is niet erg goed de laatste tijd, en dat de jongen in beweging met enige vrijheid in dat gebied, indirect uitgegroeid tot een intermediair tussen hem en zijn ontvoerders, de vader schiet de meest gewelddadige speculatie dat Luciano blijft voeden zijn steeds dubbelzinnig gedrag. In Evil Willow, Sebastian Sarquís creëert een situatie van extreme spanning met krachtige resonanties in de onmiddellijke werkelijkheid, terwijl teruggebracht tot zijn basiselementen, ondersteunt een universeel projectie: de mismatch van een vader en zijn zoon, en dat onmiddellijke tragisch dat we beginnen te begrijpen dat de tijd krijgen we uit de hand .. U kunt El mal del sauce kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Spaans. Gezien op INCAA TV, première in de bioscoop in 2010. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS El mal del sauce (2010)

Cast: Jean Pierre Noher, Lihuel Ivan Porcel en Verónica Bellene.

FILM REVIEW online

Geen mening.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Sebastian Sarquís.

AL Alle Leeftijden kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Drama

2010

95 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

Argentinië Argentinië

Ads
SCREENWRITER El mal del sauce

Roberto Soto en Sebastián Sarquís.

FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

Mauricio Riccio.

ORIGINAL MOTION PICTURE SOUNDTRACK El mal del sauce

Muziek gecomponeerd door Pablo Sala.

PRODUCTIEMAATSCHAPPIJ El mal del sauce

Geproduceerd door Estela Maris Fernández.

FILM KIJKEN El mal del sauce

El mal del sauce on lineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film El mal del sauce heeft een geschatte lengte van 95 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in Nederlands of in Spaans in INCAA TV op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

El mal del sauce (2010)
Ads

Samengevat, de compleet film El mal del sauce met originele screenplay in Spaans, geproduceerd in Argentinië, en gepresenteerd in theaters in 2010, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Sebastian Sarquís. Het heeft een gemiddelde score van nul sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 0 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

SECUELS, REMAKES, PREQUELS EN SOORTGELIJKE FILMS
El mal del sauce2012SpaansEl mal del sauce
L'Ascension du haut mal (Epileptic)2015FransL'Ascension du haut mal (Epileptic)
El mal del arriero2014SpaansEl mal del arriero
Deliver Us from Evil2014EngelsDeliver Us from Evil
Oculus2013EngelsOculus
El mal del sauce: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!