Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop
FULLTV Nederlandse Films

De gratis online film gids.

EL FATAWA (1957) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 1957

El fatawa

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 5.029

El fatawa

HD
El fatawa gratis
4/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 254 stemmen
Arabisch · 1957 ( EG ) · AL · Actie, Drama, Thriller · 122 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "El fatawa"?

El fatawa online kijken - Abu Zeid is een sterke persoonlijkheid, emoties staan zijn leven en beslissingen niet in de weg. Hij ontdekt al snel dat Haridi zijn moord beraamt op de vooravond van zijn huwelijksnacht. U kunt El fatawa kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Arabisch. Gezien op FOX, première in de bioscoop in 1957. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS El fatawa (1957)

Cast: Farid Shawqi, Tahiyyah Karyuka, Zaki Rustum, Tawfik El Deken, Mimi Shakib, Fakher Fakher, Mahmoud El-Sabbaa, Hassan el Baroudi, Mohamed Reda, Abdelalim Khattab, Huda Sultan en Mahmoud Al Meleji.

FILM REVIEW online

Erg goed, in geslaagd om een goed verhaal te vertellen en houdt het publiek op zijn stoel.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Salah Abouseif.

AL Alle Leeftijden kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Actie, Drama, Thriller

1957

122 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

Egypte Egypte

Ads
SCREENWRITER El fatawa

Salah Abouseif en Najeeb Mahfouz.

FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

Wadid Sirry.

FILM KIJKEN El fatawa

El fatawa streaming onlineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film El fatawa heeft een geschatte lengte van 122 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in het Nederlands of in Arabisch in FOX op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

El fatawa (1957)
Ads

Samengevat, de compleet film El fatawa met originele screenplay in Arabisch, geproduceerd in Egypte, en gepresenteerd in theaters in 1957, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Salah Abouseif. Het heeft een gemiddelde score van vier sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 254 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

El fatawa: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!