FULLServices Network
Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop

De gratis online film gids.

EL ATENTADO (2010) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 2010

El atentado

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 826

El atentado

HD
El atentado gratis
3/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 220 stemmen
Spaans · 2010 ( MX ) · +16 · Drama · 120 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "El atentado"?

El atentado online kijken - Het verhaal vertelt de feiten van de aanval in 1897 tegen Porfirio Diaz, de toenmalige president van Mexico, die eindigde in een mislukte en zielig geval, omdat de agressor, Arnulfo Arroyo, dronken was, had het wapen dat gaf niet vinden en werd onmiddellijk gevangen. U kunt El atentado kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Spaans. Gezien op HBO, première in de bioscoop in 2010. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS El atentado (2010)

Cast: Daniel Giménez Cacho, José María Yazpik, Julio Bracho, Irene Azuela, Arturo Beristáin, Salvador Sánchez, José María de Tavira, María Rojo, Mario Zaragoza en Angélica Aragón.

FILM REVIEW online

Goed, doet het werk van onderhoudend. Het verhaal is interessant.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Jorge Fons.

+16 Alleen kinderen ouder dan 16 jaar kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Drama

2010

120 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

Mexico Mexico

Ads
SCREENWRITER El atentado

Fernando Javier León Rodríguez en Jorge Fons.

FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

Guillermo Granillo.

ORIGINAL MOTION PICTURE SOUNDTRACK El atentado

Muziek gecomponeerd door Lucía Álvarez.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door Consejo Nacional para la Cultura en las Artes, Alebrije Cine en Video, Instituto Mexicano de Cinematografía, Oberón Cinematográfica en Grupo Santander.

FILM KIJKEN El atentado

El atentado on lineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film El atentado heeft een geschatte lengte van 120 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in Nederlands of in Spaans in HBO op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

El atentado (2010)
Ads

Samengevat, de compleet film El atentado met originele screenplay in Spaans, geproduceerd in Mexico, en gepresenteerd in theaters in 2010, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Jorge Fons. Het heeft een gemiddelde score van drie sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 220 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

SECUELS, REMAKES, PREQUELS EN SOORTGELIJKE FILMS
The Attack2012ArabischThe Attack