Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop
FULLTV Nederlandse Films

De gratis online film gids.

EKULTI EK (2013) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

FULLTV Films, een catalogus van films gratis online, van details over de nieuwe films. Als u Internet op TV is deze service voor u. Kiezen wat te kopen / huren en krijgen de voordelen van de DVD-speler gekocht in zak aanbieding!.

Film 2013

Ekulti Ek

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 5.003

Ek Kulti Ek

HD
Ekulti Ek gratis
2/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 21 stemmen
Marathi · 2013 ( IN ) · AL · Familie · 95 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Ekulti Ek"?

Ekulti Ek online kijken - Een bekende zanger Arun Deshpande scheidde van zijn vrouw Nandini en dochter Swara 18 jaar geleden om een carrière in het zingen na te streven hij leeft nu een eenzaam leven met slechts twee mensen rond zijn secretaresse Mehta en een goede vriendin Madhura,Op een dag krijgt hij onverwachts bezoek in zijn huis van zijn dochter Swara,Arun is niet blij met haar bezoek maar wordt overtuigd door zijn secretaresse Mehta om haar in het huis te laten verblijven,terwijl ze samenwonen beginnen Arun en Swara elkaar te leren kennen en ontdekken de verloren liefde van vader en dochter in hun relatie. U kunt Ekulti Ek kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in marathi. Gezien op FOX, première in de bioscoop in 2013. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Ekulti Ek (2013)

Cast: Maadhav Deochake, Swapnil Joshi, Siddharth Menon, Sachin Pilgaonkar, Shriya Pilgaonkar, Supriya Pilgaonkar, Ashok Saraf, Nirmiti Sawant, Kishori Shahane, Vinay Yedekar en Kshitij Zarapkar.

FILM REVIEW online

Regelmatig, om de tijd te doden. Je kunt het zien en deel uw mening over sociale netwerken.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Sachin Pilgaonkar en Sachin.

AL Alle Leeftijden kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Familie

2013

95 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

Indië Indië

Ads
FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door Rajshri Productions.

FILM KIJKEN Ekulti Ek

Ekulti Ek streaming onlineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Ek Kulti Ek heeft een geschatte lengte van 95 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in het Nederlands of in marathi in FOX op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Ekulti Ek (2013)
Ads

Samengevat, de compleet film Ekulti Ek met originele screenplay in marathi, geproduceerd in Indië, en gepresenteerd in theaters in 2013, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Sachin Pilgaonkar en Sachin. Het heeft een gemiddelde score van twee sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 21 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

Ek Kulti Ek: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!