Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop
FULLTV Nederlandse Films

De gratis online film gids.

DRONE (2017) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 2017

Drone

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 5.003

Drone

HD
Drone gratis
3/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 5420 stemmen
Engels · 2017 ( CA ) · AL · Thriller · 91 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Drone"?

Drone online kijken - Neil is een radartje in het wiel van de Amerikaanse oorlog tegen terrorisme. Hij is een zelfstandige drone operator die zijn werkdagen besteedt met het uitvoeren van geheime opdrachten voor de CIA en vervolgens terugkeert naar zijn gezinsleventje. Zijn privéleven komt echter op het spel te staan wanneer op een website van klokkenluiders wordt onthuld dat hij een aantal dodelijke drone missies heeft uitgevoerd. Een Pakistaanse zakenman is van mening dat Neil verantwoordelijk is voor de dood van zijn vrouw en kind en besluit hem op te sporen. U kunt Drone kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Engels. Gezien op FOX, première in de bioscoop in 2017. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Drone (2017)

Cast: Sean Bean, Patrick Sabongui, Mary McCormack, Maxwell Haynes, Joel David Moore, Viv Leacock, Sharon Taylor, Bradley Stryker, Kirby Morrow, Kevin O'Grady, Tommy Europe, Kamal Malik, Nilofar Gesawat, Mohsin Khan en John Emmet Tracy.

FILM REVIEW online

Goed, doet het werk van onderhoudend. Het verhaal is interessant.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Jason Bourque.

AL Alle Leeftijden kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Thriller

2017

91 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

Canada Canada

Ads
SCREENWRITER Drone

Roger Patterson, Jason Bourque, Paul A. Birkett en Ian Birkett.

FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

Graham Talbot en Nelson Talbot.

ORIGINAL MOTION PICTURE SOUNDTRACK Drone

Muziek gecomponeerd door Michael Neilson.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door Interlock Capital, Gold Star Productions en Look to the Sky Films.

PRODUCTIEMAATSCHAPPIJ Drone

Geproduceerd door Lisa Gutberlet, Dean Buchanan, Jason Bourque, Ken Frith, Kevin D. Forester, Adrian Duke, Sefton Fincham, Emily Alden, Kirk D'Amico en Ian Birkett.

FILMDISTRIBUTEURS Nederlands

Commerciële distributie door Concorde Home Entertainment, Source 1 Media, Signature Entertainment, Pacific Northwest Pictures, Program Store, Film1, Eagle Films, Myriad Pictures, Screen Media Films en Première TV Distribution.

FILM KIJKEN Drone

Drone streaming onlineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Drone heeft een geschatte lengte van 91 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in het Nederlands of in Engels in FOX op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Drone (2017)
Ads

Samengevat, de compleet film Drone met originele screenplay in Engels, geproduceerd in Canada, en gepresenteerd in theaters in 2017, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Jason Bourque. Het heeft een gemiddelde score van drie sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 5420 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

SECUELS, REMAKES, PREQUELS EN SOORTGELIJKE FILMS
Drone2014EngelsDrone
Drone Strike2013EngelsDrone Strike
Unmanned: America's Drone Wars2013UrduUnmanned: America's Drone Wars
Drone Wars2016EngelsDrone Wars
Drone: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!