FULLServices Network
Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop

De gratis online film gids.

DREAMING NICARAGUA (2010) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 2010

Dreaming Nicaragua

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 838

Dreaming Nicaragua

HD
Dreaming Nicaragua gratis
3/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 220 stemmen
Spaans · 2010 ( NI ) · AL · Documentaire · 60 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Dreaming Nicaragua"?

Dreaming Nicaragua online kijken - Dreaming Nicaragua is een film over hoop. Het gaat over de liefde voor de waardigheid en de waarde van de menselijke geest dat hoewel tragische ondergedompeld in extreme omstandigheden, vechten voor een beter leven, en in dit geval, met een vriendelijke glimlach. Het is een gevoelig en lyrisch portret van vier kinderen die in extreme armoede in Nicaragua. De film neemt ons voorbij hun moeilijkheden en geeft stem aan tieners, die zijn verrassend grappig, hoopvol en optimistisch. Een reizende tekenleraar biedt een veilige ruimte voor vier personen waardoor ze hun diepste gedachten te uiten. Door middel van schilderen, kinderen te beheren om te vergeten voor een moment de stress van hun werkelijkheid in een wereld van dromen en ideeën, die in schril contrast met zijn leven buiten: een vicieuze cirkel van honger, kinderarbeid en brutaliteit. Ondanks de moeilijke omstandigheden, kinderen en hun gezinnen geconfronteerd met hun leven met de eenheid van de inspirerende kracht en humor. U kunt Dreaming Nicaragua kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Spaans. Gezien op HBO, première in de bioscoop in 2010. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Dreaming Nicaragua (2010)

Cast: Documentary.

FILM REVIEW online

Goed, doet het werk van onderhoudend. Het verhaal is interessant.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Marcelo Bukin.

AL Alle Leeftijden kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Documentaire

2010

60 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

Nicaragua Nicaragua

Ads
FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

Jens Hilgendag.

ORIGINAL MOTION PICTURE SOUNDTRACK Dreaming Nicaragua

Muziek gecomponeerd door Leonardo Martinelli.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door Arts Engine, Tula Films en Fabretto Children's Foundation.

FILM KIJKEN Dreaming Nicaragua

Dreaming Nicaragua on lineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Dreaming Nicaragua heeft een geschatte lengte van 60 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in Nederlands of in Spaans in HBO op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Dreaming Nicaragua (2010)
Ads

Samengevat, de compleet film Dreaming Nicaragua met originele screenplay in Spaans, geproduceerd in Nicaragua, en gepresenteerd in theaters in 2010, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Marcelo Bukin. Het heeft een gemiddelde score van drie sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 220 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

SECUELS, REMAKES, PREQUELS EN SOORTGELIJKE FILMS
Yume miru kikai - Yumemiru kikai (The Dreaming Machine)2020JapanseYume miru kikai - Yumemiru kikai (The Dreaming Machine)
Dreaming Abraham2014EngelsDreaming Abraham
Still Dreaming2014EngelsStill Dreaming
Yume miru kikai - Yumemiru kikai2013JapanseYume miru kikai - Yumemiru kikai
Nicaragua... el sueño de una generación2012SpaansNicaragua... el sueño de una generación