Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop
FULLTV Nederlandse Films

De gratis online film gids.

DOMINIUM (2013) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

FULLTV Films, een catalogus van films gratis online, van details over de nieuwe films. Als u Internet op TV is deze service voor u. Kiezen wat te kopen / huren en krijgen de voordelen van de DVD-speler gekocht in zak aanbieding!.

Film 2013

Dominium

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 5.015

Dominium

HD
Dominium gratis
2/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 86 stemmen
Spaans · 2013 ( PR ) · +16 · Drama, Horror · 77 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Dominium"?

Dominium online kijken - Kike, Alexis en Arturo willen een documentaire filmen over stadslegendes. Wanneer ze onverwacht een vreemde ceremonie op een oude begraafplaats onderbreken, worden ze gedwongen zich aan te sluiten bij Michelle en Renato, een verpleegster die graag camera's installeert op plaatsen waar paranormale activiteiten plaatsvinden. Samen zullen ze een gruwel ontsluieren die nooit had mogen worden onthuld. U kunt Dominium kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Spaans. Gezien op FOX, première in de bioscoop in 2013. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Dominium (2013)

Cast: Emanuel Freire, Yomar Davila, Nicole Ramos, Lycan Maldoando en Juan Boria.

FILM REVIEW online

Regelmatig, om de tijd te doden. Je kunt het zien en deel uw mening over sociale netwerken.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Ricardo Cayuela en Eladio Feliciano-Matos.

+16 Alleen kinderen ouder dan 16 jaar kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Drama, Horror

2013

77 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

Puerto Rico Puerto Rico

Ads
FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door Cine Posible.

PRODUCTIEMAATSCHAPPIJ Dominium

Geproduceerd door Eladio Feliciano-Matos.

FILM KIJKEN Dominium

Dominium streaming onlineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Dominium heeft een geschatte lengte van 77 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in het Nederlands of in Spaans in FOX op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Dominium (2013)
Ads

Samengevat, de compleet film Dominium met originele screenplay in Spaans, geproduceerd in Puerto Rico, en gepresenteerd in theaters in 2013, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Ricardo Cayuela en Eladio Feliciano-Matos. Het heeft een gemiddelde score van twee sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 86 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

Dominium: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!