Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop
FULLTV Nederlandse Films

De gratis online film gids.

DOLFJE WEERWOLFJE (2011) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 2011

Dolfje Weerwolfje

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 6.602

Dolfje Weerwolfje

HD
Dolfje Weerwolfje gratis
4/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 305 stemmen
Nederlands · 2011 ( NL ) · AL · Familie · 89 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Dolfje Weerwolfje"?

Dolfje Weerwolfje online kijken - James heeft niet het minste idee wat er gebeurt wanneer, tijdens de nacht van zijn zevende verjaardag, empiezaa uitgegroeid tot een bont, pluizig en witte dieren: een kleine wolf. Als de maan vol is loopt door het park en de tuinen van de buren achter de kippen en eenden. De volgende ochtend ontwaakt hij nog steeds de gebruikelijke, een gewone jongen zonder veel vrienden. James Wolf begint te begrijpen waarom hij nooit heeft weten aan te sluiten bij de andere kinderen en waarom is altijd anders geweest. James wilde niet anders zijn, bang dat haar ouders niet zou willen als ze leren dat een jongetje wolf. Zo zijn best doet om het te verbergen, maar het is erg ingewikkeld, immers, een volle maan een keer per maand ! Het stuk van de film " James Wolf" is gebaseerd op de populaire serie boeken geschreven door de Nederlandse auteur Paul Van Loon. U kunt Dolfje Weerwolfje kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Nederlands. Gezien op Cine Canal, première in de bioscoop in 2011. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Dolfje Weerwolfje (2011)

Cast: Ole Kroes, Maas Bronkhuyzen, Remko Vrijdag, Kim van Kooten, Joop Keesmaat, Trudy Labij, Nick Geest, Barbara Pouwels, Pim Muda, Lupa Ranti, Bianca Krijgsman, Kees Hulst, Ottolien Boeschoten, Niek van der Horst, Sieger Sloot en Luc Theeboom.

FILM REVIEW online

Erg goed, in geslaagd om een goed verhaal te vertellen en houdt het publiek op zijn stoel.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Joram Lürsen.

AL Alle Leeftijden kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Familie

2011

89 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

Nederland Nederland

Ads
SCREENWRITER Dolfje Weerwolfje

Paul van Loon, Pascal Nieman en Tamara Bos.

FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

Lex Brand.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door Algemene Vereniging Radio Omroep (AVRO), Inspire Pictures, Ciné Cri De Coeur, Le Tax Shelter du Gouvernement Fédéral de Belgique, uFilm, Umedia, Benelux Film Distributors en Bos Bros. Film & TV Productions.

PRODUCTIEMAATSCHAPPIJ Dolfje Weerwolfje

Geproduceerd door Ruud van der Heyde, Burny Bos, Jeremy Burdek, Jacqueline de Goeij, Nadia Khamlichi, Gilles Waterkeyn, Evelien Jansen, Klaas de Jong en Adrian Politowski.

FILMDISTRIBUTEURS Nederlands

Commerciële distributie door Benelux Film Distributors, Starway Film Distribution, Algemene Vereniging Radio Omroep (AVRO), Film1, Flins & Piniculas, Benelux Film Distributors (BFD) Home Entertainment, Polyband en Barnsteiner-Film.

FILM KIJKEN Dolfje Weerwolfje

Dolfje Weerwolfje streaming onlineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Dolfje Weerwolfje heeft een geschatte lengte van 89 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in het Nederlands in Cine Canal op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Dolfje Weerwolfje (2011)
Ads

Samengevat, de compleet film Dolfje Weerwolfje met originele screenplay in Nederlands, geproduceerd in Nederland, en gepresenteerd in theaters in 2011, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Joram Lürsen. Het heeft een gemiddelde score van vier sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 305 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

Dolfje Weerwolfje: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!