Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop
FULLTV Nederlandse Films

De gratis online film gids.

DOING DUNGOG (2008) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 2008

Doing Dungog

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 800

Doing Dungog

HD
Doing Dungog gratis
3/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 10 stemmen
Engels · 2008 ( AU ) · AL · Documentaire · 50 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Doing Dungog"?

Doing Dungog online kijken - Met als hoofdpersoon aan Louise Alston, deze film geregisseerd door Andrew L. Urban werd in première in de bioscoop in 2008. Deze film had een oorspronkelijke productie van Australië. U kunt Doing Dungog kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Engels. Gezien op HBO, première in de bioscoop in 2008. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Doing Dungog (2008)

Cast: Louise Alston, Martin Dingle Wall, Peter Duncan, Joel Edgerton, Mark Fitzpatrick, Benjamin Gilmour, Chris Haywood, Noni Hazlehurst, Rhys Muldoon, Matthew Newton, Bruce Petty, Margaret Pomeranz, Brian Rosen, Andrew L. Urban en Allanah Zitserman.

FILM REVIEW online

Goed, doet het werk van onderhoudend. Het verhaal is interessant.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Andrew L. Urban.

AL Alle Leeftijden kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Documentaire

2008

50 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

Australië Australië

Ads
FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door Urban Cinefile.

PRODUCTIEMAATSCHAPPIJ Doing Dungog

Geproduceerd door Andrew L. Urban.

FILM KIJKEN Doing Dungog

Doing Dungog streaming onlineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Doing Dungog heeft een geschatte lengte van 50 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in het Nederlands of in Engels in HBO op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Doing Dungog (2008)
Ads

Samengevat, de compleet film Doing Dungog met originele screenplay in Engels, geproduceerd in Australië, en gepresenteerd in theaters in 2008, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Andrew L. Urban. Het heeft een gemiddelde score van drie sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 10 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

Doing Dungog: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!