Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop
FULLTV Nederlandse Films

De gratis online film gids.

DIRTY DEEDS (2002) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 2002

Dirty Deeds

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 5.015

Dirty Deeds

HD
Dirty Deeds gratis
3/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 3130 stemmen
Engels · 2002 ( AU-CA ) · +16 · Komedie, Crimnal · 110 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Dirty Deeds"?

Dirty Deeds online kijken - Stad van Sydney, in 1969. Op dat moment waren de onderwereld enigszins sexy, cool, een droomwereld voor oplichters en corrupte agenten. De menigte van Amerikaanse soldaten arriveerden op Australische bodem, van de oorlog in Vietnam had de stad veranderd in een gigantische bordeel. In die omgeving zal bewegen als een vis in het water onze hoofdpersoon: een getrouwde man, gewend om achter de meisjes aan, riskeren spelen en leven aan de andere kant van de wet. Maar de bonanza van de lokale maffia zal de Chicago onderwereld kopstukken besluiten sommige van die heerlijke taart te eigenen. Dus om de stad zal bewegen een van de meest gevaarlijke handlangers. U kunt Dirty Deeds kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Engels. Gezien op FOX, première in de bioscoop in 2002. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Dirty Deeds (2002)

Cast: Bryan Brown, Toni Collette, John Goodman, Sam Neill, Sam Worthington, Kestie Morassi, William McInnes, Andrew S. Gilbert, Gary Waddell, Felix Williamson, Derek Amer, Laeni Baille, Rudi Baker, Bille Brown en Michael Brownjohn.

FILM REVIEW online

Goed, doet het werk van onderhoudend. Het verhaal is interessant.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door David Caesar.

+16 Alleen kinderen ouder dan 16 jaar kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Komedie, Crimnal

2002

110 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

Australië Australië, Canada Canada

Ads
SCREENWRITER Dirty Deeds

David Caesar.

FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

Geoffrey Hall.

ORIGINAL MOTION PICTURE SOUNDTRACK Dirty Deeds

Muziek gecomponeerd door Paul Healy.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door New Town Films Pty. Ltd., Haystack Productions Ltd., Macquarie Film Corporation, Australian Film Finance Corporation (AFFC), New South Wales Film & Television Office, Alliance Atlantis Communications en Nine Film & Television Pty. Ltd..

PRODUCTIEMAATSCHAPPIJ Dirty Deeds

Geproduceerd door Richard T. Schor, Helen Watts, Bryan Brown, Kris Noble, Jennie Hughes, Xavier Marchand, Deborah Balderstone en Hugh Marks.

FILMDISTRIBUTEURS Nederlands

Commerciële distributie door Rai Movie, DEJ Productions, Momentum Pictures, Columbia TriStar Home Entertainment, Hoyts Distribution, mediacs AG, Dutch FilmWorks (DFW) en Paramount Home Video.

FILM KIJKEN Dirty Deeds

Dirty Deeds streaming onlineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Dirty Deeds heeft een geschatte lengte van 110 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in het Nederlands of in Engels in FOX op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Dirty Deeds (2002)
Ads

Samengevat, de compleet film Dirty Deeds met originele screenplay in Engels, geproduceerd in Australië en Canada, en gepresenteerd in theaters in 2002, had een stellaire groep acteurs onder leiding van David Caesar. Het heeft een gemiddelde score van drie sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 3130 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

SECUELS, REMAKES, PREQUELS EN SOORTGELIJKE FILMS
Dirty Deeds2005EngelsDirty Deeds
Dirty2016EngelsDirty
Dirty Beautiful2015EngelsDirty Beautiful
Dirty Dead Con Men2018EngelsDirty Dead Con Men
Dirty Little Secrets2015EngelsDirty Little Secrets
Dirty Deeds: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!