Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop
FULLTV Nederlandse Films

De gratis online film gids.

ICEMAN (2017) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 2017

Iceman

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 5.021

Der Mann aus dem Eis

HD
Iceman gratis
3/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 1038 stemmen
Duits · 2017 ( AT-DE-IT ) · AL · Drama · 96 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Iceman"?

Iceman online kijken - De film speelt zich 5000 jaar geleden af. Een man woont samen met zijn vrouw en kinderen in Ötztal. Na een dagje jagen keer hij terug naar zijn hut. Hij treft er zijn vrouw en kinderen dood aan, ziet dat de schuur afgebrand is, en komt tot de ontdekking dat zijn heilige amulet gestolen is. De man, die kookt van woede, is vastbesloten de moordenaar van zijn gezin te vinden. Hij begint aan een slopende reis door de koude bergen. U kunt Iceman kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Duits. Gezien op FOX, première in de bioscoop in 2017. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Iceman (2017)

Cast: Jürgen Vogel, André Hennicke, Susanne Wuest, Sabin Tambrea, Martin Augustin Schneider, Violetta Schurawlow, Anna F., Axel Stein, Paula Renzler, Franco Nero, Nora Pider, Ann-Birgit Höller, Henry Buchmann en Konrad Hochgruber.

FILM REVIEW online

Goed, doet het werk van onderhoudend. Het verhaal is interessant.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Felix Randau.

AL Alle Leeftijden kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Drama

2017

96 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

Oostenrijk Oostenrijk, Duitsland Duitsland, Italië Italië

Ads
SCREENWRITER Iceman

Felix Randau.

FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

Jakub Bejnarowicz.

ORIGINAL MOTION PICTURE SOUNDTRACK Iceman

Muziek gecomponeerd door Beat Solèr.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door Echo Films, Port au Prince Film & Kultur Produktion, Lucky Bird Pictures en Amour Fou Vienna.

PRODUCTIEMAATSCHAPPIJ Iceman

Geproduceerd door Andreas Eicher, Bady Minck, Alexander Dumreicher-Ivanceanu, Jan Krüger, Andreas Pichler, Matthias Krause, Boris Ausserer en Oliver Schündler.

FILMDISTRIBUTEURS Nederlands

Commerciële distributie door Filmladen, Ascot Elite Entertainment Group, Port au Prince Pictures, Ascot Elite Home Entertainment en Film Movement.

FILM KIJKEN Iceman

Iceman streaming onlineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Der Mann aus dem Eis heeft een geschatte lengte van 96 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in het Nederlands of in Duits in FOX op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Iceman (2017)
Ads

Samengevat, de compleet film Iceman met originele screenplay in Duits, geproduceerd in Oostenrijk, Duitsland en Italië, en gepresenteerd in theaters in 2017, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Felix Randau. Het heeft een gemiddelde score van drie sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 1038 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

SECUELS, REMAKES, PREQUELS EN SOORTGELIJKE FILMS
Mein Ahnenland Peru - Der Rohstoff aus dem die Träume sind2015SpaansMein Ahnenland Peru - Der Rohstoff aus dem die Träume sind
Vision - Aus dem Leben der Hildegard von Bingen2009DuitsVision - Aus dem Leben der Hildegard von Bingen
Urmel aus dem eis2006DuitsUrmel aus dem eis
Aus dem Leben der Marionetten1980DuitsAus dem Leben der Marionetten
Der Mann ohne Schatten2014DuitsDer Mann ohne Schatten
Der Mann aus dem Eis: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!