FULLServices Network
Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop

De gratis online film gids.

DE INDRINGER (2005) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 2005

De indringer

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 804

De indringer

HD
De indringer gratis
3/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 1267 stemmen
Nederlands · 2005 ( BE ) · AL · Thriller · 109 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "De indringer"?

De indringer online kijken - Tom Vansant, een SEH arts in een ziekenhuis in Brussel, is gescheiden en woont met Louise, haar 14 jaar. Haar wereld stort in wanneer het meisje verdwijnt. Tom zoekt wanhopig naar een spoor dat leidt hem naar zijn dochter. Op een avond ontmoet hij in een bar Charlotte, die de dag dat haar dochter verdwenen weggelopen van huis. Tom denkt dat Charlotte weet wat er met haar dochter, maar ze wil niet praten over het verleden. Proberen te achterhalen waarom, Tom gaat naar een dorp in de Ardennen, waar hij struikelt over een zeer vijandige omgeving. U kunt De indringer kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Nederlands. Gezien op HBO, première in de bioscoop in 2005. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS De indringer (2005)

Cast: Koen De Bouw, Filip Peeters, Axel Daeseleire, Vic de Wachter, Jan Bollen, Herman Boets, Günther Lesage, Koen van Impe, Maurice De Grauwe, Marc Didden, Dimi Duquennoy, Stéphane De Groodt, Gauthier de Fauconval, Steve Aernouts en Eric Godon.

FILM REVIEW online

Goed, doet het werk van onderhoudend. Het verhaal is interessant.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Frank van Mechelen.

AL Alle Leeftijden kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Thriller

2005

109 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

België België

Ads
SCREENWRITER De indringer

Ward Hulselmans.

FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

Lou Berghmans.

ORIGINAL MOTION PICTURE SOUNDTRACK De indringer

Muziek gecomponeerd door Steve Willaert.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door Skyline Film & Television.

PRODUCTIEMAATSCHAPPIJ De indringer

Geproduceerd door Luckas Vander Taelen, Mark De Geest, Sjef Scholte, Eric Wirix, Ann Rydant, Nico Geusebroek en Mark Mertens.

FILMDISTRIBUTEURS in Nederlands

Commerciële distributie door Epix Media en Skyline Film & Television.

FILM KIJKEN De indringer

De indringer on lineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film De indringer heeft een geschatte lengte van 109 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in Nederlands in HBO op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

De indringer (2005)
Ads

Samengevat, de compleet film De indringer met originele screenplay in Nederlands, geproduceerd in België, en gepresenteerd in theaters in 2005, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Frank van Mechelen. Het heeft een gemiddelde score van drie sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 1267 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

De indringer: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!