Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop
FULLTV Nederlandse Films

De gratis online film gids.

DANTE (2014) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 2014

Dante

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 5.027

Dante

HD
Dante gratis
4/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 10 stemmen
Engels · 2014 ( IT-US-CA ) · AL · Avonturen, Drama · 65 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Dante"?

Dante online kijken - 'Laat elke hoop op redding varen, nu kom je binnen, om nooit meer weg te gaan' (Hel - Canto III) Het is jaren geleden dat Beatrice stierf. Dante, nu eenzaam, is de controle over zijn leven kwijt en niets op aarde is in staat hem te helpen. Is een heilige ziel uit het Paradijs, haar tijdloze liefde en eindeloze zorg die Dante's leven een wending geeft. Beatrice, die de regels van de Onderwereld buigt, biedt haar oude vriend de kans om de waarde van het leven te begrijpen. Dante, geleid door de kundige ziel Virgilio, zal de Hel en het Vagevuur moeten doorkruisen en verschillende uitdagingen het hoofd moeten bieden om kans te maken verlicht te worden door het visioen van de Empyrean. Zijn reis is fysiek en emotioneel. Door vele verwonderde zielen te ontmoeten zal Dante innerlijke weerstanden moeten overwinnen en deze evoluerend en groeiend overwinnen om verder te gaan met zijn leven. U kunt Dante kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Engels. Gezien op FOX, première in de bioscoop in 2014. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Dante (2014)

Cast: Edoardo Barbieri, Arianna Borionetti, Cristiano Caldironi, Matteo Caremoli, Lorenzo Catino, Michela Cavallari, Francesco Cevaro, Alessio Damonti, Serena Diazzi, Marco Foresti, Riccardo Gramatica, Matteo Militerni, Eleonora Pizzoccheri en Paolo Riva.

FILM REVIEW online

Erg goed, in geslaagd om een goed verhaal te vertellen en houdt het publiek op zijn stoel.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Luca Lussoso.

AL Alle Leeftijden kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Avonturen, Drama

2014

65 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

Italië Italië, US US, Canada Canada

Ads
SCREENWRITER Dante

Luca Lussoso en Anna Elettra Pizzi De Gaetano.

FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

Luca Lussoso.

ORIGINAL MOTION PICTURE SOUNDTRACK Dante

Muziek gecomponeerd door Mark Saltman.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door 130 Elektra Films.

PRODUCTIEMAATSCHAPPIJ Dante

Geproduceerd door Anna Elettra Pizzi De Gaetano.

FILM KIJKEN Dante

Dante streaming onlineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Dante heeft een geschatte lengte van 65 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in het Nederlands of in Engels in FOX op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Dante (2014)
Ads

Samengevat, de compleet film Dante met originele screenplay in Engels, geproduceerd in Italië, US en Canada, en gepresenteerd in theaters in 2014, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Luca Lussoso. Het heeft een gemiddelde score van vier sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 10 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

SECUELS, REMAKES, PREQUELS EN SOORTGELIJKE FILMS
Paradise by Dante2017EngelsParadise by Dante
Dante2015EngelsDante
Inferno by Dante2019EngelsInferno by Dante
The Search for Count Dante2015EngelsThe Search for Count Dante
Dante's Hell Animated2013ItaliaansDante's Hell Animated
Dante: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!