FULLServices Network
Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop

De gratis online film gids.

DADDY DAY CARE (2003) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 2003

Daddy Day Care

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 8.483

Daddy Day Care

HD
Daddy Day Care gratis
4/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 43368 stemmen
Engels · 2003 ( US ) · +13 · Komedie, Familie · 92 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Daddy Day Care"?

Daddy Day Care online kijken - Na het niet verkrijgen van de verwachte resultaten in een reclamecampagne op plantaardige granen, zijn Charlie en Phil ontslagen van hun banen. Na falen in het vinden van een baan, en de controle over hun huizen en hun jonge zonen, Charlie heeft een idee: Als Phil en hij kan beheren om te zorgen voor 2 kinderen, waarom niet kijken naar 10? Snoepjes, superhelden en vernietig alles in het zicht zijn er de hobby's van de ondeugende bewoners van "Daddy Day Care", de gekke maar leuke rijden haar eigen kinderdagverblijf thuis, kinderopvang tijdens de dag, om de irritatie van zijn belangrijkste concurrent, de strenge Miss Gwyneth Harridan. U kunt Daddy Day Care kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Engels. Gezien op HBO, première in de bioscoop in 2003. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Daddy Day Care (2003)

Cast: Eddie Murphy, Jeff Garlin, Steve Zahn, Regina King, Kevin Nealon, Jonathan Katz, Siobhan Fallon, Lisa Edelstein, Lacey Chabert, Laura Kightlinger, Leila Arcieri, Anjelica Huston, Khamani Griffin, Max Burkholder, Arthur Young en Elle Fanning.

FILM REVIEW online

Erg goed, in geslaagd om een goed verhaal te vertellen en houdt het publiek op zijn stoel.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Steve Carr.

+13 Alleen kinderen ouder dan 13 jaar kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Komedie, Familie

2003

92 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

US US

Ads
SCREENWRITER Daddy Day Care

Geoff Rodkey.

FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

Steven Poster.

ORIGINAL MOTION PICTURE SOUNDTRACK Daddy Day Care

Muziek gecomponeerd door David Newman.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door Davis Entertainment, Day Care Productions en Revolution Studios.

PRODUCTIEMAATSCHAPPIJ Daddy Day Care

Geproduceerd door Dan Kolsrud, Wyck Godfrey, Heidi Santelli, Jack Brodsky, Joe Roth, Matt Berenson, Rufus Gifford en John Davis.

FILMDISTRIBUTEURS in Nederlands

Commerciële distributie door Columbia TriStar Home Video, Sony Pictures Releasing, Buena Vista International, Columbia TriStar Italia, Revolution Studios, Sony Pictures Entertainment (SPE), RTL Entertainment, Columbia TriStar Film, Columbia TriStar Home Entertainment, Nelonen, Fox Network, FS Film Oy, Columbia TriStar Films, Columbia Pictures, Columbia TriStar Film Distributors, United International Pictures (UIP), Cinemark Columbia en Columbia TriStar Films de Argentina.

FILM KIJKEN Daddy Day Care

Daddy Day Care on lineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Daddy Day Care heeft een geschatte lengte van 92 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in Nederlands of in Engels in HBO op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Daddy Day Care (2003)
Ads

Samengevat, de compleet film Daddy Day Care met originele screenplay in Engels, geproduceerd in US, en gepresenteerd in theaters in 2003, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Steve Carr. Het heeft een gemiddelde score van vier sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 43368 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

SECUELS, REMAKES, PREQUELS EN SOORTGELIJKE FILMS
Daddy Day Camp2007EngelsDaddy Day Camp
A Brick a Day Keeps the Boss at Bay2015EngelsA Brick a Day Keeps the Boss at Bay
A Day's Work2015EngelsA Day's Work
A Rainy Day for Earthworms2015EngelsA Rainy Day for Earthworms
Anna and Modern Day Slavery2015EngelsAnna and Modern Day Slavery
Daddy Day Care: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!