FULLServices Network
Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop

De gratis online film gids.

DE DOOD KWAM OP TIJD (1967) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 1967

De dood kwam op tijd

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 500

Da uomo a uomo

HD
De dood kwam op tijd gratis
4/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 5724 stemmen
Italiaans · 1967 ( IT ) · AL · Western · 114 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "De dood kwam op tijd"?

De dood kwam op tijd online kijken - De schutters die vijf weerloze mensen gedood maakte een grote fout: ze moeten hebben gedood zes ! Bill Meceita leeft voor een doel, om de slachting van zijn familie te wreken door de vier bandieten die posities van gezag in het Nieuwe Westen bezetten? Beschaafd ?. Nu, vijftien jaar later, leert hij dat een van de band, Ryan zal worden vrijgelaten uit de gevangenis en is op zoek naar mannen die omlijst. Samen vormen ze een onheilige alliantie, een dynamisch duo dat een rauwe, ongetemde jeugd en ervaring die alleen een meester scherpschutter kan bieden in het Wilde Westen combineert. U kunt De dood kwam op tijd kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Italiaans. Gezien op FOX Classics, première in de bioscoop in 1967. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS De dood kwam op tijd (1967)

Cast: Lee Van Cleef, John Phillip Law, Mario Brega, Luigi Pistilli, Anthony Dawson, José Torres, Franco Balducci, Bruno Corazzari, Felicita Fanny, Ignazio Leone, Carlo Pisacane, Angelo Susani, Guglielmo Spoletini, Vivienne Bocca en Walter Giulangeli.

FILM REVIEW online

Erg goed, in geslaagd om een goed verhaal te vertellen en houdt het publiek op zijn stoel.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Giulio Petroni.

AL Alle Leeftijden kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Western

1967

114 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

Italië Italië

Ads
SCREENWRITER De dood kwam op tijd

Luciano Vincenzoni.

FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

Carlo Carlini.

ORIGINAL MOTION PICTURE SOUNDTRACK De dood kwam op tijd

Muziek gecomponeerd door Ennio Morricone.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door Sancro International Film en Produzione Esecutiva Cinematografica (PEC).

PRODUCTIEMAATSCHAPPIJ De dood kwam op tijd

Geproduceerd door Alfonso Sansone en Henryk Chroscicki.

FILMDISTRIBUTEURS in Nederlands

Commerciële distributie door Titanus Distribuzione, Reel Media International, United Artists, Digiview Entertainment, Tri Alliance Films, Dixie Bell, FS Film Oy, Paradise Film Exchange, Mainostelevisio (MTV3) en United Artists Films.

FILM KIJKEN De dood kwam op tijd

De dood kwam op tijd on lineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Da uomo a uomo heeft een geschatte lengte van 114 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in Nederlands of in Italiaans in FOX Classics op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

De dood kwam op tijd (1967)
Ads

Samengevat, de compleet film De dood kwam op tijd met originele screenplay in Italiaans, geproduceerd in Italië, en gepresenteerd in theaters in 1967, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Giulio Petroni. Het heeft een gemiddelde score van vier sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 5724 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

SECUELS, REMAKES, PREQUELS EN SOORTGELIJKE FILMS
All'improvviso un uomo2015ItaliaansAll'improvviso un uomo
Bonsai, natura a misura d'uomo2015ItaliaansBonsai, natura a misura d'uomo
Plinio Romaneschi: l'uomo volante2015ItaliaansPlinio Romaneschi: l'uomo volante
Franco Marcone, Un Uomo in Piedi e la Signora Vestita di Nebbia2014ItaliaansFranco Marcone, Un Uomo in Piedi e la Signora Vestita di Nebbia
L' uomo col cappello2013ItaliaansL' uomo col cappello
Da uomo a uomo: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!