FULLServices Network
Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop

De gratis online film gids.

CYRUS (2010) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 2010

Cyrus

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 816

Cyrus

HD
Cyrus gratis
3/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 220 stemmen
Engels · 2010 ( US ) · +16 · Thriller · 87 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Cyrus"?

Cyrus online kijken - Geïnspireerd op een waar gebeurd verhaal, een kleine onafhankelijke nieuws crew gevormd door reporter Mary en Tom Consolo camera, onderzoeken een reeks mysterieuze verdwijningen in een klein Midwesten provincie. Het verhaal leidt hen naar het afgelegen dorpje Arkham Heights, waar ze te interviewen Emmett, die heeft een verdacht grote hoeveelheid informatie en details? Kannibaal ?, Cyrus County. Terwijl Emmett duikt steeds macabere verhaal van het leven van de meest productieve seriemoordenaar in de geschiedenis van de Verenigde Staten met het verhaal van de laatste drie slachtoffers van Cyrus, wordt Maria nadert langzamerhand het grootste verhaal van zijn leven, of wat ervan overblijft. U kunt Cyrus kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Engels. Gezien op HBO, première in de bioscoop in 2010. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Cyrus (2010)

Cast: Brian Krause, Danielle Harris, Lance Henriksen, Patricia Belcher, Walter Bezt, Sam Brilhart, Rae Dawn Chong, Jeff Christian, Regina Daniels en Ben Dubash.

FILM REVIEW online

Goed, doet het werk van onderhoudend. Het verhaal is interessant.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Mark Vadik.

+16 Alleen kinderen ouder dan 16 jaar kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Thriller

2010

87 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

US US

Ads
SCREENWRITER Cyrus

Mark Vadik.

FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

Brian Levin.

ORIGINAL MOTION PICTURE SOUNDTRACK Cyrus

Muziek gecomponeerd door Frederik Wiedmann.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door Lakeshore Drive Entertainment.

FILM KIJKEN Cyrus

Cyrus on lineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Cyrus heeft een geschatte lengte van 87 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in Nederlands of in Engels in HBO op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Cyrus (2010)
Ads

Samengevat, de compleet film Cyrus met originele screenplay in Engels, geproduceerd in US, en gepresenteerd in theaters in 2010, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Mark Vadik. Het heeft een gemiddelde score van drie sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 220 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

SECUELS, REMAKES, PREQUELS EN SOORTGELIJKE FILMS
Miley Cyrus: A Mumblecore Film2014EngelsMiley Cyrus: A Mumblecore Film
Miley Cyrus: Bangerz Tour2014EngelsMiley Cyrus: Bangerz Tour
Cyrus2010EngelsCyrus
Hannah Montana/Miley Cyrus: Best of Both Worlds Concert Tour 3-D2008EngelsHannah Montana/Miley Cyrus: Best of Both Worlds Concert Tour 3-D
Hannah Montana & Miley Cyrus 3D concert2008EngelsHannah Montana & Miley Cyrus: Best of Both Worlds Concert