Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop
FULLTV Nederlandse Films

De gratis online film gids.

CRYSTAL SKULLS (2014) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 2014

Crystal Skulls

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 722

Crystal Skulls

HD
Crystal Skulls gratis
2/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 436 stemmen
Engels · 2014 ( US ) · AL · Science Fiction, Avonturen · 88 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Crystal Skulls"?

Crystal Skulls online kijken - Het is het jaar 2020 en de dreigende apocalyps: als gevolg van een zwart gat groeit snel en gaat rechtstreeks naar de Zon, de Aarde begint in de duisternis te vallen. De golven stijgen boven Los Angeles, Parijs is zeer sterk geschud door aardbevingen en Tokio verbrokkelt. Regeringen over de hele wereld haasten zich om enorme ruimte arken te bouwen voor de weinige gelukkigen die het tragische lot van de planeet kunnen ontsnappen, maar miljarden zal worden achtergelaten. Op hetzelfde moment, op de ruïnes van een Maya- tempel, is een oplossing twaalf oude schedels die bijeenkomst hebben de macht om de dreigende vernietiging te stoppen. Een team van wetenschappers heeft tot doel de verborgen schedels te vinden en de mensheid te redden. U kunt Crystal Skulls kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Engels. Gezien op HBO, première in de bioscoop in 2014. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Crystal Skulls (2014)

Cast: Richard Burgi, Wendy Glenn, Sam Redford, David Rintoul, J.R. Esposito, Matt Rippy, Hugh Fraser, Velislav Pavlov, Hristo Mitzkov, Terry Randall, Angela Rodel, Derek Morse, Julian Kostov, Iliana Lazarova, Peter Ladjev en Luke Cousins.

FILM REVIEW online

Regelmatig, om de tijd te doden. Je kunt het zien en deel uw mening over sociale netwerken.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Todor Chapkanov.

AL Alle Leeftijden kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Science Fiction, Avonturen

2014

88 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

US US

Ads
SCREENWRITER Crystal Skulls

Denyc.

FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

Ivo Peitchev.

ORIGINAL MOTION PICTURE SOUNDTRACK Crystal Skulls

Muziek gecomponeerd door Paul Michael Thomas.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door Odyssey Media, Bulgarian Unified Film Organization en UFO International Productions.

PRODUCTIEMAATSCHAPPIJ Crystal Skulls

Geproduceerd door Kristina Kambitova, Denyc, Rafael Jordan, James M. Vernon, John Cappilla, Niko Foster, Jeffery Beach, Kirk Shaw, Alexandra Julson, Jeffrey Green, Keith Shaw, Devi Singh, Rob Straight en Phillip J. Roth.

FILMDISTRIBUTEURS Nederlands

Commerciële distributie door Syfy, Sci-Fi Channel, Universal Channel en Free Dolphin Entertainment.

FILM KIJKEN Crystal Skulls

Crystal Skulls streaming onlineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Crystal Skulls heeft een geschatte lengte van 88 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in het Nederlands of in Engels in HBO op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Crystal Skulls (2014)
Ads

Samengevat, de compleet film Crystal Skulls met originele screenplay in Engels, geproduceerd in US, en gepresenteerd in theaters in 2014, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Todor Chapkanov. Het heeft een gemiddelde score van twee sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 436 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

SECUELS, REMAKES, PREQUELS EN SOORTGELIJKE FILMS
The Search for the Crystal Skulls2008EngelsThe Search for the Crystal Skulls
Skulls2015EngelsSkulls
Broken Crystal2014EngelsBroken Crystal
Crystal2014EngelsCrystal
Crystal Street2014EngelsCrystal Street
Crystal Skulls: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!