Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop
FULLTV Nederlandse Films

De gratis online film gids.

CRIES FROM SYRIA (2017) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 2017

Cries from Syria

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 740

Cries from Syria

HD
Cries from Syria gratis
4/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 715 stemmen
Engels · 2017 ( US-CZ ) · +16 · Documentaire · 111 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Cries from Syria"?

Cries from Syria online kijken - CRIES FROM SYRIA is een verschroeiend, uitgebreid verslag van een wreed vijfjarig conflict van binnenuit, op basis van honderden uren oorlogsbeelden van Syrische activisten en burgerjournalisten, evenals getuigenissen van kinderprotestanten, leiders van de revolutie, mensenrechtenverdedigers, gewone burgers en hooggeplaatste legergeneraals die overliepen van de regering. Hun collectieve verhalen zijn een schreeuw om aandacht en hulp van een wereld die weinig begrijpt van hun realiteit of het eens is over wat er aan te doen. Een documentaire van Evgeny Afineevsky, regisseur van de Oscar-genomineerde film WINTER ON FIRE, CRIES FROM SYRIA ging in première op het Sundance Film Festival 2017. U kunt Cries from Syria kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Engels. Gezien op HBO, première in de bioscoop in 2017. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Cries from Syria (2017)

Cast: Hadi Al Abdullah, Raed Al Saleh, Riad Al-Asaad, Bashar Al-Assad, Abu Mohammad Al-Julani, Hamza El Hilali, Zaher Al-Saket, Kholoud Helmi, Cissy Jones, Ghiath Matar, Suzan Matar, Helen Mirren en Abdul Basset Saroot.

FILM REVIEW online

Erg goed, in geslaagd om een goed verhaal te vertellen en houdt het publiek op zijn stoel.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Evgeny Afineevsky.

+16 Alleen kinderen ouder dan 16 jaar kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Documentaire

2017

111 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

US US, Tsjechische Republiek Tsjechische Republiek

Ads
FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

Mohamad Aljunde, Alaa Break, Moaz AlShami, Evgeny Afineevsky, Faris Al-Shawaf, Monzer Al Hallak, Mahmoud Al Saadi, Ahmed Barakat, Mustafa Anas en Samir Al-Mutfi.

ORIGINAL MOTION PICTURE SOUNDTRACK Cries from Syria

Muziek gecomponeerd door Martin Tillman.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door Cinepost Barrandov, Studio Malibu, Afineevsky - Tolmor Production en Levy Entertainment Group.

PRODUCTIEMAATSCHAPPIJ Cries from Syria

Geproduceerd door Aaron I. Butler, Thaer Al Tahli, Nancy Abraham, Artemis Joukowsky, Sinan Hatahet, David Dinerstein, William Goldstein, Evgeny Afineevsky, Lara Alameddine en Daniel Dubiecki.

FILMDISTRIBUTEURS Nederlands

Commerciële distributie door Home Box Office (HBO) en Yleisradio (YLE).

FILM KIJKEN Cries from Syria

Cries from Syria streaming onlineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Cries from Syria heeft een geschatte lengte van 111 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in het Nederlands of in Engels in HBO op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Cries from Syria (2017)
Ads

Samengevat, de compleet film Cries from Syria met originele screenplay in Engels, geproduceerd in US en Tsjechische Republiek, en gepresenteerd in theaters in 2017, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Evgeny Afineevsky. Het heeft een gemiddelde score van vier sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 715 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

SECUELS, REMAKES, PREQUELS EN SOORTGELIJKE FILMS
7 Days in Syria2015Engels7 Days in Syria
Baby Cries2015EngelsBaby Cries
Jesus Cries2015DuitsJesus Cries
Ma'a al-Fidda (Eau argentèe, Syrie autoportrait)2014EngelsMa'a al-Fidda (Eau argentèe, Syrie autoportrait)
Fading of the Cries2011EngelsFading of the Cries
Cries from Syria: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!