Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop
FULLTV Nederlandse Films

De gratis online film gids.

CREEP (2004) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 2004

Creep

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 7.644

Creep

HD
Creep gratis
4/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 21507 stemmen
Duits · 2004 ( GB-DE ) · +16 · Horror, Thriller · 85 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Creep"?

Creep online kijken - Op een koude Londense nacht Kate, een beetje dronken, zit te wachten de metro en valt in slaap. Bij het ontwaken, helemaal alleen, hij raakt in paniek en probeert het station te verlaten, maar de uitgangen zijn gesloten. Een trein arriveert en ze gaat naar een lege wagon. Wordt het reliëf alarm wanneer de trein stopt in het midden van de tunnel en is donker. Kate is niet alleen in deze doolhof van bedompte gangen en donkere hoeken. In de schaduw schuilt de horror. U kunt Creep kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Duits. Gezien op Movie City, première in de bioscoop in 2004. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Creep (2004)

Cast: Franka Potente, Vas Blackwood, Ken Campbell, Jeremy Sheffield, Paul Rattray, Kelly Scott en Sean Harris.

FILM REVIEW online

Erg goed, in geslaagd om een goed verhaal te vertellen en houdt het publiek op zijn stoel.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Christopher Smith.

+16 Alleen kinderen ouder dan 16 jaar kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Horror, Thriller

2004

85 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

UK UK, Duitsland Duitsland

Ads
SCREENWRITER Creep

Christopher Smith.

FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

Danny Cohen.

ORIGINAL MOTION PICTURE SOUNDTRACK Creep

Muziek gecomponeerd door The Insects.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door Filmstiftung Nordrhein-Westfalen, UK Film Council, Dan Films en Zero Film GmbH.

PRODUCTIEMAATSCHAPPIJ Creep

Geproduceerd door Kai K?nnemann, Martin Hagemann, Alexandra Ferguson, Jason Newmark, Julie Baines, Robert Jones en Barry Hanson.

FILMDISTRIBUTEURS Nederlands

Commerciële distributie door Paramount Home Entertainment, Pathé Distribution, AXN, Nordisk Film, Golden Village Entertainment, X Verleih AG, Filmax, Independent Films, GAGA, Universal Pictures Benelux, WHV, Lions Gate Films Home Entertainment, Alfa Films, Italian International Film, Imagem Filmes, Transeuropa Video Entertainment (TVE) en RTL Entertainment.

FILM KIJKEN Creep

Creep streaming onlineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Creep heeft een geschatte lengte van 85 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in het Nederlands of in Duits in Movie City op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Creep (2004)
Ads

Samengevat, de compleet film Creep met originele screenplay in Duits, geproduceerd in UK en Duitsland, en gepresenteerd in theaters in 2004, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Christopher Smith. Het heeft een gemiddelde score van vier sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 21507 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

SECUELS, REMAKES, PREQUELS EN SOORTGELIJKE FILMS
Creep2014EngelsCreep
The Creep Behind the Camera2014EngelsThe Creep Behind the Camera
Creep Van2012EngelsCreep Van
Creep 22017EngelsCreep 2
Hide and Creep2004EngelsHide and Creep
Creep: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!