FULLServices Network
Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop

De gratis online film gids.

COPACABANA (2010) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 2010

Copacabana

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 808

Copacabana

HD
Copacabana gratis
3/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 1003 stemmen
Frans · 2010 ( FR-BE ) · AL · Komedie · 107 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Copacabana"?

Copacabana online kijken - Babou is een onconventionele en vrolijke vrouw die nooit is bezorgd over de sociale conventies. Maar als u vindt dat uw dochter gelooft niet uit te nodigen voor uw bruiloft, omdat ze zich schaamt voor haar, besluit om zijn leven te veranderen. Wond in de liefde van zijn moeder, is ingesteld om appartementen te verkopen in Oostende, midden in de winter. In de bijzondere sfeer van deze badplaats buiten het seizoen, Babou poging om de achting van zijn dochter terug te krijgen en bieden een fatsoenlijke huwelijkscadeau. U kunt Copacabana kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Frans. Gezien op HBO, première in de bioscoop in 2010. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Copacabana (2010)

Cast: Isabelle Huppert, Aure Atika, Lolita Chammah, Jurgen Delnaet, Chantal Banlier, Magali Woch, Nelly Antignac, Guillaume Gouix, Joachim Lombard, Noémie Lvovsky, Luis Rego, Cyril Couton, François Comar, Léonie Simaga, Veerle Dobbelaere en Simone Milsdochter.

FILM REVIEW online

Goed, doet het werk van onderhoudend. Het verhaal is interessant.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Marc Fitoussi.

AL Alle Leeftijden kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Komedie

2010

107 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

Frankrijk Frankrijk, België België

Ads
SCREENWRITER Copacabana

Marc Fitoussi.

FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

Hélène Louvart.

ORIGINAL MOTION PICTURE SOUNDTRACK Copacabana

Muziek gecomponeerd door Tim Gane en Seán O'Hagan.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door Région Nord-Pas-de-Calais, CinéCinéma, Canal , Région Picardie, Vlaams Audiovisueel Fonds, Caviar Films, Banque Populaire Images 9, Avenue B Productions, TV5 Monde, Mars Distribution, Centre National de la Cinématographie (CNC) en arte France Cinéma.

PRODUCTIEMAATSCHAPPIJ Copacabana

Geproduceerd door Caroline Bonmarchand en Bert Hamelinck.

FILMDISTRIBUTEURS in Nederlands

Commerciële distributie door Cinéart, Jump Street Films, Atalanta Filmes, Monopole-Pathé, New Cinema, Film1, Kinology, Kairos Filmverleih en Mars Distribution.

FILM KIJKEN Copacabana

Copacabana on lineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Copacabana heeft een geschatte lengte van 107 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in Nederlands of in Frans in HBO op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Copacabana (2010)
Ads

Samengevat, de compleet film Copacabana met originele screenplay in Frans, geproduceerd in Frankrijk en België, en gepresenteerd in theaters in 2010, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Marc Fitoussi. Het heeft een gemiddelde score van drie sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 1003 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

SECUELS, REMAKES, PREQUELS EN SOORTGELIJKE FILMS
Os Tubarões de Copacabana2014PortugeesOs Tubarões de Copacabana
Escríbeme postales a Copacabana2009SpaansEscríbeme postales a Copacabana
Les filles de Copacabana1981FransLes filles de Copacabana
Mitt hem är Copacabana1965ZweedseMitt hem är Copacabana
Copacabana1947FransCopacabana
Copacabana: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.