Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop
FULLTV Nederlandse Films

De gratis online film gids.

COLUMBUS DAY (2008) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 2008

Columbus Day

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 899

Columbus Day

HD
Columbus Day gratis
3/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 2887 stemmen
Engels · 2008 ( US ) · +16 · Drama, Thriller, Crimnal · 90 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Columbus Day"?

Columbus Day online kijken - Jon won zopas de grootste hit van zijn carrière, en probeert om zich te ontdoen van de goederen voordat ze naar Florida en uit zaken voor goed. Maar zijn plan wordt ingewikkeld wanneer ze ontmoet een jongen in het park die hem helpt realiseren van de belangrijke dingen die moeten veranderen in je leven. Echter, moet u eerst ontdoen van de geheimzinnige koffer zonder te worden gedood. Om dit te bereiken, gebruikt hij de hulp van zijn vriend Manny, en begint aan een race tegen de tijd om te overleven en verhogen het geld dat nodig is voor de rest van zijn leven, in slechts een middag. U kunt Columbus Day kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Engels. Gezien op HBO, première in de bioscoop in 2008. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Columbus Day (2008)

Cast: Val Kilmer, Bobb'e J. Thompson, Richard Edson, Marg Helgenberger, Ivana Milicevic, Lobo Sebastian, Michael Muhney, Sean Blakemore, Wilmer Valderrama, Ashley Johnson, Mark Kelly, Miles Platt, Jack McGee, Courtney Thomas, Shelley Malil en Dot-Marie Jones.

FILM REVIEW online

Goed, doet het werk van onderhoudend. Het verhaal is interessant.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Charles Burmeister.

+16 Alleen kinderen ouder dan 16 jaar kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Drama, Thriller, Crimnal

2008

90 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

US US

Ads
SCREENWRITER Columbus Day

Charles Burmeister.

FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

Julio Macat.

ORIGINAL MOTION PICTURE SOUNDTRACK Columbus Day

Muziek gecomponeerd door Michael A. Levine.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door Trigger Street Productions, Bert Marcus Productions en Columbus Day the Movie LLC.

PRODUCTIEMAATSCHAPPIJ Columbus Day

Geproduceerd door Evan Astrowsky, Ewa Jakubas, Wojtek Palys, Jack Nasser, Dana Brunetti, Bert Marcus, Jonathan Yudis, Elie Samaha, Bruce Wayne Gillies, Donald Kushner, Eric Amadio, Simon Fawcett, Kevin Spacey, Joseph Merhi en Val Kilmer.

FILMDISTRIBUTEURS Nederlands

Commerciële distributie door Movie Bank, IPA Asia Pacific, Koch Media, Gativideo, Indies Home Entertainment, Anchor Bay Entertainment, Eagle Films, Lightning Media (II), Ledafilms en Eagle Entertainment.

FILM KIJKEN Columbus Day

Columbus Day streaming onlineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Columbus Day heeft een geschatte lengte van 90 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in het Nederlands of in Engels in HBO op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Columbus Day (2008)
Ads

Samengevat, de compleet film Columbus Day met originele screenplay in Engels, geproduceerd in US, en gepresenteerd in theaters in 2008, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Charles Burmeister. Het heeft een gemiddelde score van drie sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 2887 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

SECUELS, REMAKES, PREQUELS EN SOORTGELIJKE FILMS
Columbus Day Legacy2011EngelsColumbus Day Legacy
A Brick a Day Keeps the Boss at Bay2015EngelsA Brick a Day Keeps the Boss at Bay
A Day's Work2015EngelsA Day's Work
A Rainy Day for Earthworms2015EngelsA Rainy Day for Earthworms
Anna and Modern Day Slavery2015EngelsAnna and Modern Day Slavery
Columbus Day: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!