Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop
FULLTV Nederlandse Films

De gratis online film gids.

CIULINII BARAGANULUI (1957) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 1957

Ciulinii Baraganului

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 5.003

Ciulinii Baraganului

HD
Ciulinii Baraganului gratis
4/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 98 stemmen
Roemeense · 1957 ( RO ) · AL · Drama · 116 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Ciulinii Baraganului"?

Ciulinii Baraganului online kijken - De Roemeense inzending voor het filmfestival van Cannes in 1958 was het overdreven melodramatische Ciulinii Baraganului. De titel vertaalt als Dwazen van Baragan, verwijzend naar een groep belegerde feodale Roemeense boeren. Maar dit zijn geen dwazen: in plaats daarvan zijn het onverschrokken vrijheidsstrijders, die een dappere (hoewel gedoemde) opstand organiseren tegen de tirannie van de landeigenaren. De parallellen die getrokken worden tussen de mensen van Baragan en de revolutionaire leiders van Rusland zijn bijna onmogelijk te missen. Het zou echter leuk geweest zijn als het verhaal niet op zo'n zwaarwichtige, sprookjesachtige manier verteld was. U kunt Ciulinii Baraganului kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Roemeense. Gezien op FOX, première in de bioscoop in 1957. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Ciulinii Baraganului (1957)

Cast: Nuta Chirlea, Ana Vladescu, Ruxandra Ionescu, Florin Piersic, Nicolae Tomazoglu, Clody Bertola, Marcel Anghelescu, Mihai Berechet, Benedict Dabija, Eugenia Eftimie, Alexandru Matei, Tudorel Popa, Constantin Ramadan en Maria Tanase.

FILM REVIEW online

Erg goed, in geslaagd om een goed verhaal te vertellen en houdt het publiek op zijn stoel.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Louis Daquin.

AL Alle Leeftijden kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Drama

1957

116 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

Roemenië Roemenië

Ads
SCREENWRITER Ciulinii Baraganului

Alexandru Struteanu, Louis Daquin, Antoine Tudal en Panait Istrati.

FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

André Dumaître.

ORIGINAL MOTION PICTURE SOUNDTRACK Ciulinii Baraganului

Muziek gecomponeerd door Radu Paladi.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door Filmstudio Bucuresti.

FILM KIJKEN Ciulinii Baraganului

Ciulinii Baraganului streaming onlineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Ciulinii Baraganului heeft een geschatte lengte van 116 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in het Nederlands of in Roemeense in FOX op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Ciulinii Baraganului (1957)
Ads

Samengevat, de compleet film Ciulinii Baraganului met originele screenplay in Roemeense, geproduceerd in Roemenië, en gepresenteerd in theaters in 1957, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Louis Daquin. Het heeft een gemiddelde score van vier sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 98 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

Ciulinii Baraganului: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!