Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop
FULLTV Nederlandse Films

De gratis online film gids.

CîNTECELE MARII (1971) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 1971

Cîntecele marii

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 5.005

Cîntecele marii

HD
Cîntecele marii gratis
4/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 65 stemmen
Russisch · 1971 ( RO-SU ) · AL · Komedie, Musical · 84 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Cîntecele marii"?

Cîntecele marii online kijken - Eén zuivere vredige hemel, één heldere zuidelijke zon, één warme Zwarte zee en diepe ware vriendschap van brandende harten verbinden de Sovjet- en Roemeense jeugd...' Een muzikaal ensemble van Roemeense studenten droomt ervan geselecteerd te worden voor een wedstrijd in Sochi, Rusland. Ze horen geruchten dat een Russisch schip met een talentenscout van het festival in de haven van Constanta zal arriveren. De band maakt zich op voor een optreden in de haven, in de hoop meteen bij aankomst de aandacht van de scout te trekken. Een geval van persoonsverwisseling leidt tot een reeks complicaties waarbij een koffer, twee kleine gangsters, een blonde toeriste en de drummer van de band betrokken zijn. Deze poging tot een plot voldoet natuurlijk aan de conventies van romantische musicalkomedies, wat resulteert in een film vol zang en dans. Met memorabele songtitels zoals. U kunt Cîntecele marii kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Russisch. Gezien op FOX, première in de bioscoop in 1971. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Cîntecele marii (1971)

Cast: Natalya Fateeva, Dan Spataru, Ion Dichiseanu, Ioana Anastasiu, Stefan Banica, Dumitru Chesa, Mirela Ghitescu, Emil Hossu, Valentina Kutsenko, Marina Lobysheva, Réka Nagy, Peter Paulhoffer, Mircea Petrescu, Stefan Sileanu en Lyudmila Smaragdova.

FILM REVIEW online

Erg goed, in geslaagd om een goed verhaal te vertellen en houdt het publiek op zijn stoel.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Francisc Munteanu.

AL Alle Leeftijden kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Komedie, Musical

1971

84 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

Roemenië Roemenië,

Ads
SCREENWRITER Cîntecele marii

Francisc Munteanu.

FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

Aleksandr Shelenkov.

ORIGINAL MOTION PICTURE SOUNDTRACK Cîntecele marii

Muziek gecomponeerd door Temistocle Popa.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door Mosfilm.

FILM KIJKEN Cîntecele marii

Cîntecele marii streaming onlineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Cîntecele marii heeft een geschatte lengte van 84 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in het Nederlands of in Russisch in FOX op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Cîntecele marii (1971)
Ads

Samengevat, de compleet film Cîntecele marii met originele screenplay in Russisch, geproduceerd in Roemenië en , en gepresenteerd in theaters in 1971, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Francisc Munteanu. Het heeft een gemiddelde score van vier sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 65 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

SECUELS, REMAKES, PREQUELS EN SOORTGELIJKE FILMS
The Casket of Maria Medici1980RussischLarets Marii Medichi
Almazy dlya Marii1976RussischAlmazy dlya Marii
Cîntecele marii: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!