Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop
FULLTV Nederlandse Films

De gratis online film gids.

CING CEON DAU (2014) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 2014

Cing ceon dau

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 5.003

Cing ceon dau

HD
Cing ceon dau gratis
3/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 38 stemmen
· 2014 ( CN-HK ) · AL · Komedie, Romantische · 87 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Cing ceon dau"?

Cing ceon dau online kijken - Het onhandelbare en verwende meisje Nancy wordt naar het college voor lichamelijke opvoeding gestuurd, dat met strenge regels studenten kweekt tot sportieve elites. Hoewel haar neef Ken haar probeert te helpen wennen aan het ascetische leven daar, loopt het anders dan hij had bedoeld. Om de knappe aanvoerder Tom achterna te gaan, stopt Nancy met haar favoriete volleybal, maar sluit zich aan bij het Kung Fu-team. Wat haar echt ergert, is dat een ander meisje Tina, die Nancy's verliefdheid op Tom ziet, nog steeds vriendschappelijk met Tom omgaat. Tijdens het inter-school Kung Fu-toernooi leert Nancy veel van het principe, haar teamgenoten en zelfs rivalen. Door tranen en pijn worden de jongeren volwassen en komen ze dichter bij hun dromen. Sindsdien heeft Nancy ontdekt dat het beoefenen van Kung Fu niet langer is om een jongen het hof te maken... U kunt Cing ceon dau kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in . Gezien op FOX, première in de bioscoop in 2014. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Cing ceon dau (2014)

Cast: Alex Tak-Shun Lam, Karena Ng, Janelle Sing en Jeremy Xu Zheng Xi.

FILM REVIEW online

Goed, doet het werk van onderhoudend. Het verhaal is interessant.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Herman Yau.

AL Alle Leeftijden kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Komedie, Romantische

2014

87 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

China China, Hong Kong Hong Kong

Ads
FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door Pegasus Motion Pictures Distribution.

FILM KIJKEN Cing ceon dau

Cing ceon dau streaming onlineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Cing ceon dau heeft een geschatte lengte van 87 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in het Nederlands of in in FOX op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Cing ceon dau (2014)
Ads

Samengevat, de compleet film Cing ceon dau met originele screenplay in , geproduceerd in China en Hong Kong, en gepresenteerd in theaters in 2014, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Herman Yau. Het heeft een gemiddelde score van drie sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 38 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

SECUELS, REMAKES, PREQUELS EN SOORTGELIJKE FILMS
Gu gam daai zin ceon jung cing (A Terra-Cotta Warrior )1989ChineesGu gam daai zin ceon jung cing (A Terra-Cotta Warrior )
Co Dau Dai Chien 22014VietnameesCo Dau Dai Chien 2
Oi dau dai2008EngelsOi dau dai
Lung fung dau2004EngelsLung fung dau
Mak dau goo si2001EngelsMak dau goo si
Cing ceon dau: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!