FULLServices Network
Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop

De gratis online film gids.

5 (2010) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 2010

5

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 802

5

HD
5 gratis
3/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 220 stemmen
Spaans · 2010 ( AR ) · +16 · Drama · 90 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "5"?

5 online kijken - Vijf ontkiemt het zaad van sex Argentijnse cinema zelden behandeld water geven. Niet te verdrinken de kleine kiem ook, Vijf biedt dezelfde hoeveelheid korte verhalen als de temperatuur stijgt in de verschillende wijken van de stad. Slang functie bewaterd lang en hard te stammen sex groeien stevig en hard: we spreken, het wordt geïnsinueerd en rond of liever getoond, een beetje van alles, zodat niets wordt weggelaten en de kijker kan genieten met verschillende seksuele praktijken. Vijf is het resultaat van een kortstondige filmregisseurs ontmoeting tussen adolescenten en jonge schrijvers. Misschien gaat deze erotische flirt tussen film en literatuur geen nakomelingen geven, en misschien ook de relatie tussen filmmakers en schrijvers wordt volgehouden in de tijd; zij, net als, lijken te hebben genoten van deze ménage à trois Vijf aanvulling, natuurlijk, met uw publiek. U kunt 5 kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Spaans. Gezien op HBO, première in de bioscoop in 2010. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS 5 (2010)

Cast: Martina Juncadella, Julio Graham, María Torriglia, Walter Jakob, Leonardo Murúa en Alberto Rojas Apel.

FILM REVIEW online

Goed, doet het werk van onderhoudend. Het verhaal is interessant.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Cecilia del Valle, Francisco Forbes, Cinthia Varela, Andrew Sala en Marco Berger.

+16 Alleen kinderen ouder dan 16 jaar kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Drama

2010

90 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

Argentinië Argentinië

Ads
SCREENWRITER 5

Pedro Mairal, Cinthia Varela, Andrew Sala, Natalia Moret, Francisco Forbes.

FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

M. Bascoy, N. Gorla, Juan Manuel Bramuglia, Joaquín Neira, Tomás Pérez Silva en Gomar Fernández Bosque.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door Bulevú Cine en Universidad del Cine.

FILM KIJKEN 5

5 on lineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film 5 heeft een geschatte lengte van 90 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in Nederlands of in Spaans in HBO op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

5 (2010)
Ads

Samengevat, de compleet film 5 met originele screenplay in Spaans, geproduceerd in Argentinië, en gepresenteerd in theaters in 2010, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Cecilia del Valle, Francisco Forbes, Cinthia Varela, Andrew Sala en Marco Berger. Het heeft een gemiddelde score van drie sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 220 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.