Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop
FULLTV Nederlandse Films

De gratis online film gids.

THE VALDEZ HORSES (1973) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 1973

The Valdez Horses

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 5.075

Valdez il mezzosangue

HD
The Valdez Horses gratis
3/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 1761 stemmen
Engels · 1973 ( IT-ES-FR ) · +16 · Actie, Avonturen, Drama · 98 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "The Valdez Horses"?

The Valdez Horses online kijken - Valdez leeft eenvoudig en werkt hard; als er een jongeman genaamd Jamie langskomt, die op zoek is naar werk, moet de jongen zich eerst bewijzen alvorens hij de vriendschap wint van de zonderling en een vriend in hem vindt. Ondanks moeilijkheden met de plaatselijke sheriff en botsingen met de hooghartige Spaanse rancher Morell die de weidegronden omheint met prikkeldraad, ziet de toekomst er rooskleirig uit als flaf vader wordt van zijn eerste veulen. Dan komen er narigheden in de vorm van de bevallige en arrogante Catherine Morell, halfzuster van de gevaarlijkste vijand van Valdez. U kunt The Valdez Horses kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Engels. Gezien op FOX, première in de bioscoop in 1973. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS The Valdez Horses (1973)

Cast: Charles Bronson, Jill Ireland, Marcel Bozzuffi, Vincent Van Patten, Fausto Tozzi, Ettore Manni, Melissa Chimenti, Corrado Gaipa, José Nieto, Diana Lorys, Conchita Muñoz, Florencio Amarilla, Bruno Boschetti, Annamaria Clementi en Rafael García.

FILM REVIEW online

Goed, doet het werk van onderhoudend. Het verhaal is interessant.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door John Sturges en Duilio Coletti.

+16 Alleen kinderen ouder dan 16 jaar kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Actie, Avonturen, Drama

1973

98 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

Italië Italië, Spanje Spanje, Frankrijk Frankrijk

Ads
SCREENWRITER The Valdez Horses

Clair Huffaker, Dino Maiuri, Lee Hoffman, Massimo De Rita en Rafael J. Salvia.

FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

Armando Nannuzzi en Godofredo Pacheco.

ORIGINAL MOTION PICTURE SOUNDTRACK The Valdez Horses

Muziek gecomponeerd door Guido De Angelis en Maurizio De Angelis.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door Coral Producciones Cinematográficas, Produzioni De Laurentiis International Manufacturing Company en Universal Productions France.

PRODUCTIEMAATSCHAPPIJ The Valdez Horses

Geproduceerd door John Sturges, Dino De Laurentiis en Duilio Coletti.

FILMDISTRIBUTEURS Nederlands

Commerciële distributie door Cinema International Corporation (CIC), International Film Distributors, Met Film, Herald Film Company, Intercontinental Releasing Corporation (IRC), Hafbo, Glori Art, Titanus Distribuzione, Morava Film en Panasia Films.

FILM KIJKEN The Valdez Horses

The Valdez Horses streaming onlineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Valdez il mezzosangue heeft een geschatte lengte van 98 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in het Nederlands of in Engels in FOX op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

The Valdez Horses (1973)
Ads

Samengevat, de compleet film The Valdez Horses met originele screenplay in Engels, geproduceerd in Italië, Spanje en Frankrijk, en gepresenteerd in theaters in 1973, had een stellaire groep acteurs onder leiding van John Sturges en Duilio Coletti. Het heeft een gemiddelde score van drie sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 1761 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

SECUELS, REMAKES, PREQUELS EN SOORTGELIJKE FILMS
Valdez Is Coming1971EngelsValdez is Coming
Valdez il mezzosangue: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!