Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop
FULLTV Nederlandse Films

De gratis online film gids.

CHHAKKA PANJA (2016) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 2016

Chhakka Panja

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 5.007

Chhakka Panja

HD
Chhakka Panja gratis
3/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 191 stemmen
Nepalees · 2016 ( NP ) · AL · Komedie, Drama, Familie · 130 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Chhakka Panja"?

Chhakka Panja online kijken - Verhaal over vijf vrienden Raja (Deepak Raj Giri), Saraswoti (Jeetu Nepal), Magne (Kedar Ghimire) en Buddhi (Buddhi Tamang). Raja is rijk maar ongeletterd en geniet van het leven, en zegt tegen zijn vrienden dat ze niet moeten trouwen of een baan moeten nemen. Hij heeft echter stiekem affaires met getrouwde vrouwen.Dan op een dag trouwt Raja met Champa (Priyanka Karki), en het verhaal komt in een serieuze modus. U kunt Chhakka Panja kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Nepalees. Gezien op FOX, première in de bioscoop in 2016. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Chhakka Panja (2016)

Cast: Deepak Raj Giri, Kedar Ghimire, Buddhi Tamang, Jeetu Nepal, Priyanka Karki, Barsha Raut, Namrata Sapkota, Aruna Karki, Basundhara Bhusal, Shivahari Poudel, Pramod Agrahari, Kiran K.C. en Aaryan Sigdel.

FILM REVIEW online

Goed, doet het werk van onderhoudend. Het verhaal is interessant.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Deepa Shree Niraula.

AL Alle Leeftijden kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Komedie, Drama, Familie

2016

130 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

Nepal Nepal

Ads
FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

Kabiraj Gahatraj.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door Aama Saraswoti Geeta Devi Films.

PRODUCTIEMAATSCHAPPIJ Chhakka Panja

Geproduceerd door Tara Chandra Bajagain, Kedar Ghimire, Jeetu Nepal, Deepa Shree Niraula, Kunjana Ghimire, Nirmal Sharma en Suman Giri.

FILM KIJKEN Chhakka Panja

Chhakka Panja streaming onlineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Chhakka Panja heeft een geschatte lengte van 130 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in het Nederlands of in Nepalees in FOX op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Chhakka Panja (2016)
Ads

Samengevat, de compleet film Chhakka Panja met originele screenplay in Nepalees, geproduceerd in Nepal, en gepresenteerd in theaters in 2016, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Deepa Shree Niraula. Het heeft een gemiddelde score van drie sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 191 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

SECUELS, REMAKES, PREQUELS EN SOORTGELIJKE FILMS
Chhakka Panja 22017NepaleesChhakka Panja 2
Chhakka Panja 32018NepaleesChhakka Panja 3
Khooni Panja1991HindiKhooni Panja
Chhakka Panja: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!