Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop
FULLTV Nederlandse Films

De gratis online film gids.

BORDERLANDS (2013) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

FULLTV Films, een catalogus van films gratis online, van details over de nieuwe films. Als u Internet op TV is deze service voor u. Kiezen wat te kopen / huren en krijgen de voordelen van de DVD-speler gekocht in zak aanbieding!.

Film 2013

Borderlands

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 5.083

Borderlands

HD
Borderlands gratis
3/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 24 stemmen
Engels · 2013 ( GB-US-SE ) · AL · Actie, Thriller · 52 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Borderlands"?

Borderlands online kijken - Borderlands is een internationale thriller waarin Morgan Anderson op zoek gaat naar zijn vermiste vriendin in Californië, Londen en Stockholm. U kunt Borderlands kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Engels. Gezien op FOX, première in de bioscoop in 2013. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Borderlands (2013)

Cast: Jon Chardiet, Dan Hildebrand, Derek Horsham, Jack Kennedy, Karl Kennedy-Williams, Sara Maraffino, Ove Niklasson, Délia Rémy, Bo Svensson en Christian Svensson.

FILM REVIEW online

Goed, doet het werk van onderhoudend. Het verhaal is interessant.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Ben Mallaby.

AL Alle Leeftijden kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Actie, Thriller

2013

52 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

UK UK, US US, Zweden Zweden

Ads
SCREENWRITER Borderlands

Ben Mallaby en Christian Svensson.

FILM KIJKEN Borderlands

Borderlands streaming onlineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Borderlands heeft een geschatte lengte van 52 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in het Nederlands of in Engels in FOX op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Borderlands (2013)
Ads

Samengevat, de compleet film Borderlands met originele screenplay in Engels, geproduceerd in UK, US en Zweden, en gepresenteerd in theaters in 2013, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Ben Mallaby. Het heeft een gemiddelde score van drie sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 24 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

SECUELS, REMAKES, PREQUELS EN SOORTGELIJKE FILMS
The Borderlands2013EngelsThe Borderlands
Borderlands: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!