FULLServices Network
Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop

De gratis online film gids.

BLIZKIY VRAG (2010) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 2010

Blizkiy vrag

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 802

Blizkiy vrag

HD
Blizkiy vrag gratis
3/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 129 stemmen
Russisch · 2010 ( RU ) · AL · Crimnal · 98 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Blizkiy vrag"?

Blizkiy vrag online kijken - Als kind, Polina Grigorievna Oleg is verliefd op een jongen die sindsdien is ten dienste van zijn adoptievader, die is hoofd van de maffia clan die de stad domineert. Na tien jaar niet zien en als Polina is een mooie vrouw? zonder de volledige toestemming van zijn vader, die wil voor haar een respectabele man zonder veel risico, Polina Oleg trouwt. Maar het beroep zal gevolgen brengen? en al snel het meisje zal worden omgezet in een weduwe met wraak. U kunt Blizkiy vrag kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Russisch. Gezien op HBO, première in de bioscoop in 2010. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Blizkiy vrag (2010)

Cast: Nikolay Dobrynin, Dmitriy Dyuzhev, Aleksandr Golovin, Sergey Grekov, Roman Kostomarov, Andrey Panin, Egor Pazenko, Nina Podolska, Ramil Sabitov, Evgeniya Trofimova en Nelli Uvarova.

FILM REVIEW online

Goed, doet het werk van onderhoudend. Het verhaal is interessant.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Aleksandr Atanesyan.

AL Alle Leeftijden kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Crimnal

2010

98 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

Russische Federatie Russische Federatie

Ads
SCREENWRITER Blizkiy vrag

Ilya Avramenko en Aleksandr Atanesyan.

FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

Bruce Alan Greene.

ORIGINAL MOTION PICTURE SOUNDTRACK Blizkiy vrag

Muziek gecomponeerd door Christopher H. Knight.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door Pack Shot Boys (PSB) Films, Angel Film en Sony / Monumental Pictures.

PRODUCTIEMAATSCHAPPIJ Blizkiy vrag

Geproduceerd door Michael Schlicht, Dmitriy Shutko, Olga Chirikhina, Paul Heth, Arnold Kremenchutsky, Nick Gevorkyan en Aleksandr Atanesyan.

FILMDISTRIBUTEURS in Nederlands

Commerciële distributie door CP Digital en Buena Vista Sony Pictures Releasing (BVSPR).

FILM KIJKEN Blizkiy vrag

Blizkiy vrag on lineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Blizkiy vrag heeft een geschatte lengte van 98 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in Nederlands of in Russisch in HBO op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Blizkiy vrag (2010)
Ads

Samengevat, de compleet film Blizkiy vrag met originele screenplay in Russisch, geproduceerd in Russische Federatie, en gepresenteerd in theaters in 2010, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Aleksandr Atanesyan. Het heeft een gemiddelde score van drie sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 129 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

Blizkiy vrag: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.