Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop
FULLTV Nederlandse Films

De gratis online film gids.

BLIND (2017) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 2017

Blind

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 5.051

Blind

HD
Blind gratis
3/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 3130 stemmen
Engels · 2017 ( US ) · +16 · Drama, Romantische · 105 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Blind"?

Blind online kijken - De succesvolle romanschrijver Bill Oakland verliest zijn vrouw en zijn gezichtsvermogen door een auto-ongeluk. Vijf jaar later wordt de socialite Suzanne Dutchman gedwongen om drie keer per week Bill voor te lezen in een kleine ruimte doordat ze gelinkt is aan haar man's handel met voorkennis. Er ontstaat een gepassioneerde affaire waarbij ze zich allebei afvragen of het ooit te laat is om de ware liefde te vinden. Maar als haar man vrijkomt door een vormfout moet ze kiezen tussen de man die ze lief heeft of de man waar ze een leven mee opgebouwd heeft. U kunt Blind kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Engels. Gezien op FOX, première in de bioscoop in 2017. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Blind (2017)

Cast: Alec Baldwin, Demi Moore, Steven Prescod, Eden Epstein, Dylan McDermott, James McCaffrey, Viva Bianca, Drew Moerlein, John Buffalo Mailer, Gerardo Rodriguez, Chloe Goutal, Valence Thomas, Jabari Gray, Rae Ritke en Dorothy Lyman.

FILM REVIEW online

Goed, doet het werk van onderhoudend. Het verhaal is interessant.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Michael Mailer.

+16 Alleen kinderen ouder dan 16 jaar kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Drama, Romantische

2017

105 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

US US

Ads
SCREENWRITER Blind

John Buffalo Mailer en Diane Fisher.

FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

Michal Dabal.

ORIGINAL MOTION PICTURE SOUNDTRACK Blind

Muziek gecomponeerd door Sasha Lazard, Amy Lee, Dave Eggar en Chuck Palmer.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door Tremendous Entertainment (II), Michael Mailer Films en AMPM Enterprises.

PRODUCTIEMAATSCHAPPIJ Blind

Geproduceerd door Tamara Birkemoe, Alec Baldwin, Mark Damon, Jonathan Gray, Jennifer Gelfer, Scott Kluge, Diane Fisher, Angela Ceccio, Lisa Friedman en Alan Helene.

FILMDISTRIBUTEURS Nederlands

Commerciële distributie door ACE Entertainment, WOWOW Cinema, Selim Ramia & Sons, Tanweer Films en Vertical Entertainment.

FILM KIJKEN Blind

Blind streaming onlineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Blind heeft een geschatte lengte van 105 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in het Nederlands of in Engels in FOX op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Blind (2017)
Ads

Samengevat, de compleet film Blind met originele screenplay in Engels, geproduceerd in US, en gepresenteerd in theaters in 2017, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Michael Mailer. Het heeft een gemiddelde score van drie sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 3130 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

SECUELS, REMAKES, PREQUELS EN SOORTGELIJKE FILMS
Blind Fate2015ItaliaansBlind Fate
Blind Pass2015EngelsBlind Pass
Mein Blind Date mit dem Leben2015DuitsMein Blind Date mit dem Leben
Mom's Blind Date2015EngelsMom's Blind Date
Blind2014NoorsBlind
Blind: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!