Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop
FULLTV Nederlandse Films

De gratis online film gids.

BISBEE '17 (2018) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 2018

Bisbee '17

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 5.005

Bisbee '17

HD
Bisbee '17 gratis
3/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 389 stemmen
Engels · 2018 ( US ) · +16 · Documentaire · 124 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Bisbee '17"?

Bisbee '17 online kijken - Documentaire over het stadje Bisbee, dat op kleine afstand van de Mexicaanse grens ligt. In het stadje wonen veel kunstenaars en beeldhouwers, die woningen hebben in de naburige bergen. In het jaar 1917 werden er meer dan 1200 immigranten - die werkzaam waren in de mijnen - op brute wijze door de lokale sheriff naar de woestijn gebracht en voor dood achtergelaten. Filmmaker James West blikt samen met enkele bewoners van Bisbee terug op die tijd. U kunt Bisbee '17 kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Engels. Gezien op FOX, première in de bioscoop in 2018. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Bisbee '17 (2018)

Cast: Mike Anderson, Charles Bethea, Ken Boe, Benjamin Joel Caron, Chris Dietz, Mary Ellen Dunlap, Aaron Gain, Richard Graeme III, Dick Graeme, Doug Graeme, Annie Graeme-Larkin, Richard Hodges, Laurie McKenna, Mel Ray en Steve Ray.

FILM REVIEW online

Goed, doet het werk van onderhoudend. Het verhaal is interessant.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Robert Greene.

+16 Alleen kinderen ouder dan 16 jaar kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Documentaire

2018

124 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

US US

Ads
FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

Jarred Alterman.

ORIGINAL MOTION PICTURE SOUNDTRACK Bisbee '17

Muziek gecomponeerd door Keegan DeWitt.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door Doc Society.

PRODUCTIEMAATSCHAPPIJ Bisbee '17

Geproduceerd door Douglas Tirola, Nicole Stott, Geralyn White Dreyfous, Susan Bedusa, Jonathan Silberberg, Laurene Powell-Jobs, Jenny Raskin, Bennett Elliott, Davis Guggenheim en Dan Cogan.

FILMDISTRIBUTEURS Nederlands

Commerciële distributie door 4th Row Films.

FILM KIJKEN Bisbee '17

Bisbee '17 streaming onlineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Bisbee '17 heeft een geschatte lengte van 124 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in het Nederlands of in Engels in FOX op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Bisbee '17 (2018)
Ads

Samengevat, de compleet film Bisbee '17 met originele screenplay in Engels, geproduceerd in US, en gepresenteerd in theaters in 2018, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Robert Greene. Het heeft een gemiddelde score van drie sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 389 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

Bisbee '17: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!