Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop
FULLTV Nederlandse Films

De gratis online film gids.

BIRKEBEINERNE (2016) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 2016

Birkebeinerne

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 5.013

Birkebeinerne

HD
Birkebeinerne gratis
3/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 5910 stemmen
Noors · 2016 ( DK-HU-IE-NO-SE ) · +16 · Actie, Avonturen, Drama · 100 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Birkebeinerne"?

Birkebeinerne online kijken - Het jaar 1205. Noorwegen wordt verscheurd door een burgeroorlog. Met de hulp van een armoedig groepje opstandelingen, de Berkenbenen (Birkebeiner) genaamd, strijdt de Noorse koning voor overleving tegen de Kerk en haar bisschoppen, die koste wat het kost willen zegevieren. Terwijl de koning op zijn sterfbed ligt, wordt zijn enige erfgenaam in het geheim ter wereld gebracht. Een jongen die de helft van het koninkrijk dood wenst, maar die twee mannen tegen elke prijs zullen beschermen. De twee Berkenbenen Skjervald en Torstein beginnen aan een reis vol gevaren door het harde Noorse winterlandschap om de tweejarige toekomstige koning van een verschrikkelijk lot te redden. U kunt Birkebeinerne kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Noors. Gezien op FOX, première in de bioscoop in 2016. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Birkebeinerne (2016)

Cast: Jakob Oftebro, Kristofer Hivju, Torkel Dommersnes Soldal, Ane Ulimoen Øverli, Nikolaj Lie Kaas, Pål Sverre Hagen, Åsmund Brede Eike, Thorbjrn Harr, Thea Sofie Loch Næss, Jeppe Beck Laursen, Fridtjov Såheim en Bjrn Sundquist.

FILM REVIEW online

Goed, doet het werk van onderhoudend. Het verhaal is interessant.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Nils Gaup.

+16 Alleen kinderen ouder dan 16 jaar kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Actie, Avonturen, Drama

2016

100 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

Denemarken Denemarken, Hongarije Hongarije, Ierland Ierland, Noorwegen Noorwegen, Zweden Zweden

Ads
SCREENWRITER Birkebeinerne

Ravn Lanesskog.

FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

Peter Mokrosinski.

ORIGINAL MOTION PICTURE SOUNDTRACK Birkebeinerne

Muziek gecomponeerd door Gaute Storaas.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door Newgrange Pictures, Proton Cinema, Nordisk Film Production en Paradox Film 3.

PRODUCTIEMAATSCHAPPIJ Birkebeinerne

Geproduceerd door Finn Gjerdrum, Per Henry Borch, Jackie Larkin, Stein B. Kvae, Mary Callery, Lone Korslund, Lesley McKimm, Eszter Gyárfás, Peter Garde en Malene Ehlers.

FILMDISTRIBUTEURS Nederlands

Commerciële distributie door StudioCanal, Nordisk Filmdistribusjon, Koch Media, At Entertainment en Magnolia Pictures.

FILM KIJKEN Birkebeinerne

Birkebeinerne streaming onlineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Birkebeinerne heeft een geschatte lengte van 100 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in het Nederlands of in Noors in FOX op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Birkebeinerne (2016)
Ads

Samengevat, de compleet film Birkebeinerne met originele screenplay in Noors, geproduceerd in Denemarken, Hongarije, Ierland, Noorwegen en Zweden, en gepresenteerd in theaters in 2016, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Nils Gaup. Het heeft een gemiddelde score van drie sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 5910 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

Birkebeinerne: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!